MOSO® Bamboo, de toonaangevende leverancier van bamboeproducten, kondigt met trots de uitbreiding van de populaire Elite Collectie aan met het prachtige nieuwe Elite Visgraat patroon in drie varianten. Deze toevoeging verrijkt het assortiment van MOSO® Bamboo met een verfijnde en eigentijdse vloeroptie.

De Elite collectie van MOSO® Bamboo staat bekend om zijn hoogwaardige bamboe vloeren met een luxueuze uitstraling en uitstekende duurzaamheid. Met de introductie van het Elite Visgraat ontwerp, voegt MOSO® een nieuwe dimensie toe aan het assortiment, waardoor klanten kunnen genieten vaneen tijdloze klassieker met een modern tintje.

MOSO® Bamboo Elite Visgraat wordt aangeboden in de volgende drie varianten:
-Density® Caramel gelakt (600 x 120 x 13 mm) met product code BF-EL250-VG
-Side Pressed Caramel geolied (650 x 130 x 15 mm) met product code BF-EL373-VG
-Side Pressed Caramel gelakt (650 x 130 x 15 mm) met product code BF-EL371-VG

De Elite Visgraatvloer is vervaardigd uit drie lagen massief bamboe en is uitgerust met een tong-en groefsysteem. Deze zijn afwisselend aan de linker- en rechterkant van de plank geplaatst, waardoor installatie in een visgraat patroon in een handomdraai mogelijk is. Net als de rest van de Elite collectie is de MOSO® Bamboo Elite Visgraat een lange en brede plank welke hard en duurzaam is, met een natuurlijk product welke CO2 neutraal is gedurende de gehele levensduur.

“Wij zijn verheugd om onze Elite Collectie uit breiden met het Elite Visgraat patroon”, aldus Edwin van Houten, Sales Manager Benelux bij MOSO® Bamboo. “Dit nieuwe ontwerp biedt klanten een elegant en eigentijds alternatief voor traditionele houten visgraatvloeren. Met MOSO® Bamboo kunnen klanten niet alleen van de schoonheid en duurzaamheid van bamboe, maar ook bijdragen aan een groenere toekomst”.

De MOSO® Bamboo Elite Visgraat is per 19 juni verkrijgbaar bij Parketfabriek Lieverdink, welke de verkoop en distributie voor Nederland en België verzorgt voor MOSO®.