Parador gaat de klanten in de projectsector in Spanje op een nieuwe manier aanspreken: De vloerenproducent uit Coesfeld presenteert zijn hoogwaardige vloeren in de buitengewone ambiance van een historische stadsvilla in het hart van de hoofdstad Madrid.

In een exclusief historisch pand is een showroom van bijzondere aard gecreëerd: Moderne designklassiekers gecombineerd met strakke presentatiemeubels in donkere houttinten vormen de sfeervolle achtergrond voor de vloeren. Grote videoschermen met productinformatie, uitstalruimtes voor vloerstalen en natuurlijk de highlights uit het Parador vloerenassortiment brengen de bezoekers dichter bij de merk- en productwereld van de vloerenfabrikant – inspirerend en merkopbouwend, informatief en aangepast aan de behoeften van architecten.

Naast de permanente tentoonstelling, die zich over 150m² uitstrekt, zullen Parador en zijn Spaanse verkooppartner Floter in de toekomst regelmatig architecten op evenementen uitnodigen om de contract business in Spanje verder te intensiveren.