Gezond wonen, comfort en duurzaamheid. Dat zijn volgens de Duitse vloerenfabrikant HARO de kernwaarden van het nieuwe WaveAqua designvloerenprogramma.

Dit programma is een instapmodel met de nadruk op een robuust karakter. Dit startmodel is voor HARO dealers een goede introductie voor klanten in de designvloeren van het merk uit Rosenheim. De vloeren zijn volgens de fabrikant vrij van plasticiden en PVC en zijn voorzien van het Blaue Engel label en het ECO label.

Klaus Trautner, Hoofd Product Management bij HARO: “De rigid core board van WaveAqua is gemaakt van natuurlijke materialen waardoor deze dimensiestabiel is en bestand tegen druk. De vloer oogt als authentiek hout dankzij de kwaliteit van het oppervlak. Dit visuele aspect wordt extra benadrukt door de vellingkanten rondom. WaveAqua is prima geschikt voor toepassingen in natte ruimten dankzij de opbouw en de vochtafstotende PowerWave onderzijde.”

De fabrikant voegt er aan toe dat de zeer goede verhouding tussen prijs en kwaliteit ook bijdraagt aan de aantrekkelijkheid van Disano WaveAqua. De vloer is er als gewone en XL versie in 8 eiken decoren, is voorzien van SurfaceProtect die de toplaag beschermt tegen krassen en slijtage, is voorzien van synchronized embossing en wordt in Duitsland geproduceerd. Top Connect verbinding gebeurt zonder gereedschap. Op de foto onder ziet u Klaus Trautner.