Per 1 februari is Erik Kranendijk als accountmanager bij Bijlard International in dienst getreden om het groeiende klantenbestand in het oosten van Nederland nog beter te kunnen bedienen. Na een gedegen inwerkperiode waarin hij het bedrijf goed heeft leren kennen, inzicht in het klantenbestand heeft gekregen en veel van de eigenschappen en kenmerken van de lijmen heeft geleerd zal hij verantwoordelijk zijn voor de klanten in de oostelijke provincies; Overijssel, Gelderland en Drenthe.

Erik Kranendijk is 58 jaar, woonachtig in Deventer en is een bekende verschijning in de woninginrichtingsbranche. Hij heeft een verleden bij Bosgoed, Tété Flooring en Egger gordijnen. Het laatste bedrijf waar Erik werkte was Sunco Blinds, een bedrijf voor binnen- en buitenzonwering.  “In al die jaren heb ik een behoorlijk groot netwerk aan relaties opgebouwd en een groot deel van die bedrijven gebruiken ook diverse soorten lijmen. Omdat lijmen en een deel van mijn klantenbestand voor mij nieuw zijn, hoop ik ook veel van mijn klanten te kunnen leren. Daarnaast bouw ik het liefst klantrelaties op voor de lange termijn. Uiteindelijk is dat niet alleen voor Bijlard gunstig maar ook voor de klant”, aldus een enthousiaste Erik.

Bijlard International is zeer content met de komst van deze ervaren accountmanager om de klanten in zijn rayon op een uitstekende wijze te kunnen adviseren.

U kunt Erik bereiken op telefoonnummer 06-13069923 of erik@bijlard.com