De Britse fabrikant van egaliseermiddelen en vloerlijmen F. Ball and Co. Ltd. heeft Peter Westerhof aangesteld als commercieel technisch adviseur in Nederland.

In zijn rol geeft Peter deskundig technisch advies, training en support op locatie. Bovendien biedt hij klanten verwerkingsadvies op maat, met aanbevelingen en product- en legadvies voor specifieke vloerinstallaties. Zo halen vloerenstoffeerders, groothandels èn retailers het maximale uit de producten en het assortiment van F. Ball.

Peter is al vanaf zijn jeugd werkzaam in de vloerenbranche, toen hij zijn loopbaan begon als leerling stoffeerder. Daarna begon hij zijn eigen bedrijf, en opende daarnaast een woonwinkel in Groningen in 2018.

Peter over zijn aanstelling: “Ook al vond ik het fijn om voor mezelf te werken, ik miste het op pad zijn en het ontmoeten van nieuwe mensen. Ik zie er naar uit dit weer te doen en mijn kennis en ervaring over te brengen op de volgende generatie. Zo behalen vloerenprofessionals nòg betere resultaten.”

Export business manager voor Europa, het Midden Oosten en Afrika, Jonathan Goold, voegt toe: ‘’In Peters loopbaan hebben vloeren altijd centraal gestaan. Hij heeft geweldig veel praktische kennis en expertise wat betreft vloerinstallaties. Ook zijn ervaring in retail biedt hem de knowhow om klanten goed te begrijpen en hun wensen af te stemmen. Beiden zijn onmisbaar in de rol als commercieel technisch adviseur.”

Peter is getrouwd met Paula en zij hebben twee kinderen. Zijn vrije tijd brengt hij door met het gezin, met mountainbiken en zwemmen. Hij is ook coach van een jeugdvoetbalteam.

Peter is mobiel bereikbaar op 06-82812840 of per e-mail peter.westerhof@f-ball.nl

www.f-ball.nl