Nieuwe innovatieve details maken de nieuwe compacte stofzuigers van Festool nog efficiënter en comfortabeler. Met name bij service- en montagewerkzaamheden zijn de CT MINI en MIDI onmisbaar, aldus de fabrikant.

De afzuiging van stof is heel belangrijk: voor de bescherming van de gezondheid en voor een positieve indruk bij de klant. Bovendien kunnen nauwkeurige resultaten alleen met een vrij zicht op het werkblad behaald worden. Op de bouwplaats speelt mobiliteit en flexibiliteit een doorslaggevende rol. Onze nieuwe compacte stofzuigers CT MINI en CT MIDI hebben wij speciaal voor deze toepassing ontwikkeld. Of het nu in de werkplaats of op locatie bij de klant is.”

In het dagelijkse gebruik overtuigen ze, volgens Festool, met hun intuïtieve touchbediening, gladde afzuigslang en vlakke opbergruimte voor gereedschap en arbeidsmateriaal. Dankzij het touch-bedieningspaneel is een eenvoudige bediening mogelijk – ook met handschoenen. Door de gladde afzuigslang is een soepel arbeidsverloop zonder vasthaken mogelijk, de slang kan ook heel eenvoudig in het grote slangdepot opgeborgen worden. Zoals gebruikelijk beschikken de nieuwe compacte stofzuigers over de SYSTAINER T-LOC-koppeling. Hiermee kunnen SYSTAINERS heel gemakkelijk gekoppeld en veilig getransporteerd worden. Heel praktisch is ook de nieuwe kabelafwikkeling met inklapmechanisme. Dankzij de geïntegreerde Bluetooth ® technologie start de stofzuiger via de Bluetooth® accu of de afstandsbediening automatisch en bespaart de gang naar de stofzuiger. Door de handmatige reiniging van het standaardfilter en de filterzak kan de afzuigcapaciteit hersteld worden als het filter verstopt of de filterzak vol is.

Uiteraard zijn ook de nieuwe CT Mini en Midi voorzien van Garantie all-inclusive na registratie via www.festool.nl/service. Hiermee bent u 36 maanden lang beschermd tegen ALLE reparatiekosten. Zelfs in geval van diefstal denkt Festool met u mee door u te beschermen tegen hoge kosten.

Meer informatie is te vinden op: www.festool.nl/stofvrij