Met de Symphony2 en de Stelvio introduceert entreemattenspecialist Rinos twee nieuwe entreematten voor projectgebruik volgens het “Matching all floors” principe.

“Matching all floors”
Bij het bepalen van het kleurassortiment van matten kijkt Rinos volgens dit principe vooral in hoeverre de kleuren van entreematten bij hoofdvloeren passen. De Symphony2 is een schrapende mat van geregenereerd polyamide (Econyl) en is verkrijgbaar in een uitgebreid palet van 10 kleuren. Deze kleurenreeks bevat zowel koele als ook warme grijs- en bruintinten én enkele accentkleuren voor een mooie, harmonieuze match met moderne hoofdvloeren in commerciële gebouwen en kantoren.
De Stelvio is een zachte, absorberende mat met een relatief hoge frisé pool voor een vorstelijke ontvangst in het gebouw. Een entreemat die de hotelbranche, high-end retail en representatieve kantoren schoon en veilig houdt. In het chique, klassieke kleurenpalet is ook een fraaie rode loper beschikbaar.

Symphony2 “Matching all floors”

 

Symphony2
De natuurlijke kleuren van de Symphony2 zijn geïnspireerd op de subtiele tinten van gesteente. Daarmee passen deze kleuren goed bij iedere overgang van buiten naar binnen. De gemêleerde kleuren in matte en glanzende garens brengen Symphony2 tot leven en onttrekken daarmee vuil aan het oog. De Symphony2 is gemaakt met Econyl (geregenereerd polyamide) op een PVC-rug, maar is ook verkrijgbaar met een milieuvriendelijke PVC-vrije rug. Symphony2 verlaagt dus letterlijk en figuurlijk uw footprint. Deze mat heeft de hoogste zandabsorptieklasse (3), is geschikt voor zwaar projectgebruik (gebruiksklasse 33) en valt in de brandveiligheidsklasse Cfl-s1.

Stelvio
De Stelvio beantwoordt aan de toenemende vraag naar een royale mat die ook onder zwaardere omstandigheden – zoals regen en sneeuw – bijdraagt aan een gastvrije entree. Het is een chique, elegante schoonloopmat die gasten en bezoekers een verzorgde ontvangst garandeert, ook als het weer te wensen over laat. Een heerlijk volumineuze mat in 5 uni kleuren met frisé poolconstructie voor een levendig beeld. De hoge en dichte poolconstructie (1400 g/m2) zorgt enerzijds voor het zachte en luxe gevoel, en anderzijds voor een hoge vuilabsorptie (klasse 3). Ook deze entreemat wordt standaard geleverd op een PVC rug en is eveneens verkrijgbaar met een PVC-vrije rug. Deze PVC-vrije rug heeft ook als voordeel dat er geen weekmakers in zitten zodat er geen vlekken ontstaan op LVT-, hout- en gietvloeren. De Stelvio valt in gebruiksklasse 32 (project) en in brandklasse Cfl-s1.

Over Rinos:
Rinos is een Nederlandse fabrikant van entreevloerbedekking. Sinds 1925 ontwikkelt en produceert Rinos in Genemuiden hoogwaardige en duurzame kokos- en schoonloopmatten voor projectmatige toepassingen. Deze producten worden onder groothandels- en distributeursmerken aangeboden.