TFD kondigt met trots nieuwe werknemers aan. Sales mensen Gunther Piqué en Bernard van der Steen zijn een nieuw avontuur aangegaan bij TFD-Floortile.

”Deze beide mannen zijn geen onbekenden in vloerenland. Ze hebben al jaren lang ervaring opgedaan in deze branche. En sinds kort vertegenwoordigen zij de mooie pvc vloeren collecties van TFD. Wij zijn super blij met deze versterking van ons TFD team. Deze sales-toppers zullen voornamelijk in het westen van het land te vinden zijn: Gunther in Noord-Holland en Bernard in Zuid-Holland.”

Zij zijn bereikbaar voor al je vragen en komen graag langs voor een kennismaking:
email: gunther@tfd-floortile.com tel: 06-82898206
email: bernard@tfd-floortile.com tel: 06-82893436

Over TFD

De PVC vloeren van TFD zijn warm en ‘cool’, oogstrelend zacht en slijtvast hard. ”Met een TFD vloer komt een ruimte tot leven.”

Zowel nationaal als internationaal is TFD een begrip. TFD is gevestigd in Dalfsen (Nederland) en vandaar uit belevert het bedrijf door Nederland en heel Europa. ”Alleen het beste is goed genoeg. De TFD producten zijn bewezen geschikt voor toepassing in de meest veeleisende omstandigheden voor zowel de particuliere als de project markt. Innovatie is een belangrijk begrip en daarom zijn wij ook trots om als eerste ter wereld de MFD Magneet vloersysteem te introduceren.”