Op 1 april heeft groothandel INTR. haar deuren in Delft geopend. ”Een ‘grand opening’ opening om de klanten van INTR. vertrouwd te maken met de nieuwe vestiging zit er door corona op dit moment niet in, dus hebben de collega’s van INTR. de nieuwe vestiging in klein comité officieel in gebruik genomen: vestigingsmanager René ter Borg en collega Frank Oudheusden knipten symbolisch het gele lint door waarmee het nieuwe INTR. Point officieel geopend was.”

Voor de klanten van het filiaal in Delft heeft INTR. de komende maanden een aantal leuke welkomstacties in petto. ”Deze acties zullen via het nieuwe INTR. Point in Delft en via Social Media uitgerold worden.”

Met het nieuwe INTR. Point krijgen de klanten van INTR. in de regio Rotterdam-Den Haag een inspirerende showroom tot hun beschikking waar zij hun (particuliere) klanten mee naar toe kunnen nemen met een groot afhaalmagazijn dat dagelijks wordt aangevuld. ”Nieuw bij INTR. in deze regio is het een compleet assortiment voor de parketteur. De nieuwe vestiging wordt de verantwoordelijkheid van René ter Borg, die samen met Frank Oudheusden het INTR. Point in Delft gaat bemannen. Delano Hagenbeek, Laurens Doggen en Eef van Zoest blijven als buitendienstmedewerkers het vertrouwde aanspreekpunt bij de klant op locatie.”

Adres en bereikbaarheid
De nieuwe vestiging van INTR. aan de Faradayweg 6a in Delft is een centraal gelegen locatie, precies tussen de A4 en de A13.

Parket
In Delft zijn alle materialen die een parketteur nodig heeft snel én eenvoudig verkrijgbaar. Ook het parket zelf kan door INTR. geleverd worden, wat een groot voordeel is voor de parketteur, want het materiaal van de merken Barlinek, Lieverdink, Duo en Saffier kan eenvoudig én verwarmd worden afgehaald. Ook alle producten voor het leggen, afwerken en onderhouden van de parketvloer zijn bij INTR. in Delft op voorraad. Bij INTR. in Delft zijn diverse A-merken voor de parketteur verkrijgbaar, waaronder Uzin, Pallmann en Wolff.

Materialen voor de woninginrichter
In de nieuwe showroom zijn ook legio mogelijkheden voor raamdecoratie te bewonderen van merken als Nuance te bewonderen. Ook kan de ZZP-er hier terecht met zijn klanten om een nieuwe PVC- of laminaatvloer te kiezen van bijvooreeld mFLOR, Saffier of Parador. Uiteraard zijn ook alle andere benodigde materialen, zoals lijm, egalisatie, rails en roedes uit voorraad leverbaar.

Afhaalmogelijkheid klanten Uzin Utz Nederland
INTR. is onderdeel van Uzin Utz Nederland. Dat betekent dat klanten van Uzin Utz Nederland in de regio Rotterdam-Den Haag gebruik kunnen maken van de afhaalmogelijkheid van UZIN lijmen en egalisatie, Pallmann lijmen of andere materialen voor de parketteur en Wolff gereedschappen.

Over INTR.
Uzin Utz Nederland bv is sinds 2018 eigenaar van Groothandel Forinn bv en Bosgoed Groothandel bv. Sinds 1 april 2019 zijn deze groothandels onder de nieuwe naam INTR. actief op de Nederlandse markt. INTR. beschikt over een compleet assortiment voor professionele vloer- en raamafwerking voor woning-, projectinrichting en parketspeciaalzaken. De toegevoegde waarde van INTR. bestaat uit een klantgerichte benadering, een optimale service en een uitgebreid assortiment van uitstekende producten in A-merken en private labels zoals Saffier vloeren, Nuance raamdecoratie, Wepro rail & roede en horrenprogramma. Uiteraard zijn de merken Uzin, Pallmann en Wolff van Uzin Utz Nederland ook vertegenwoordigd op de INTR.-Points. De hoofdvestiging van INTR. is gevestigd in Deventer. Daarnaast heeft INTR. diverse vestigingen in het hele land en is de groothandel vanaf het voorjaar van 2021 ook vertegenwoordigd in Delft en Leek. De vestigingen Assen en Ridderkerk zullen na opening van de nieuwe INTR. Points worden opgeheven. Bij INTR. werken 75 medewerkers.

Over Uzin Utz Nederland bv
Uzin Utz Nederland bv (voorheen Unipro) levert met de merken Uzin, Wolff, Pallmann, Arturo en Codex alles voor het leggen, onderhouden en renoveren van alle soorten vloeren. De firma is gevestigd in Haaksbergen en maakt deel uit van de internationaal opererende, beursgenoteerde Uzin Utz Group uit Duitsland. Bij de bouw van haar bedrijfspand in Haaksbergen in 2014 heeft Uzin Utz Nederland haar visie op duurzaamheid vertaald naar een praktische manier van bouwen en produceren. Hierdoor worden de meeste producten van Uzin Utz Nederland geproduceerd in de ‘groenste’ fabriek van ons land. Bij Uzin Utz Nederland werken 120 medewerkers.