Na bijna 25 jaar verhuist Schouten Parket naar de Prof. Zeemanweg op de meubelboulevard in Waalwijk. Vanaf 2 april zijn de deuren van deze parketspecialist op de meubelboulevard geopend. “Een aanwinst voor het winkelende publiek op de meubelboulevard, want naast keukens, sanitair, meubels en accessoires kan men nu ook terecht voor een breed assortiment van parket vloeren,  houten vloeren, PVC, laminaat en ook voor de renovatie van parketvloeren”, adus het persbericht.

“Onze nieuwe winkel is een stuk groter dan voorheen. Al een tijdje wisten we dat we uit ons jasje gegroeid waren op de vorige locatie, dus toen we gevraagd werden om ons hier te vestigen was dat het moment voor ons om onze vloeren te gaan verleggen naar een grotere showroom.”

“Op deze locatie hebben we de ruimte om zowel op de vloer als op de zelfgemaakte monsterborden de kwaliteit van verschillende houtsoorten, materialen en ons vakmanschap te tonen. Echt super om meer dan 35 jaar ervaring terug te zien in de winkel’, aldus Ron en Esther van Geloven.  

“Tegen de conjunctuur in zijn we de huidige stek ontgroeid en is deze nieuwe grotere locatie wenselijk, maar ook voor de klanten is het praktischer aangezien de nieuwe winkel zich op de meubelboulevard bevindt, direct aan de afslag van de Midden-Brabant weg.”