De pioniers van PALLMANN onthullen met groot genoegen hun nieuwste parel: “PALLMANN Over de Vloer!”. Dit kenniswalhalla is speciaal ontworpen voor parketteurs, groothandels en parketspeciaalzaken, en vormt de nieuwe maatstaf voor vakmanschap en innovatie.

Gefascineerd door parket en gedreven om het vakmanschap van parketteurs naar nieuwe hoogten te stuwen, treedt Over de Vloer! op het toneel. Het is veel meer dan alleen een kennisbron; het is een community voor gepassioneerde parketteurs, groothandels en parketspeciaalzaken.

Voor wie op zoek is naar slimme trucs om werkprocessen te optimaliseren, een blik wil werpen op de meest recente parkettrends of het eigen netwerk wil uitbreiden, Over de Vloer! heeft alle ingrediënten in huis.

De echte ster van het platform is niemand minder dan Marvin Kolen, Technisch Specialist van PALLMANN. Bijgestaan door Marvin kunnen technische vraagstukken moeiteloos worden aangepakt. Van korte tips tot uitgebreid advies, Marvin is je spreekwoordelijke hulplijn die altijd voor je klaarstaat. Samen met Marvin wordt elk project een succes.

Herbert van den Heuvel, Verkoopleider bij PALLMANN, verzekert: “Of je nu aan het begin van je reis staat of al een doorgewinterde parketteur bent, ons doel is groei van de parketbranche. En daarom hebben we een gevarieerde schat aan inhoud gecreëerd om je parkettechnieken te polijsten, je kennis te vergroten en je vakmanschap te verfijnen. Het is een dynamisch platform, waar regelmatig nieuwe en belangrijke informatie op komt te staan.”

Over de Vloer! nodigt met open armen alle parketteurs, groothandels en parketspeciaalzaken uit om samen te komen op dit levendige platform. Ontdek hoe het delen van kennis en ervaringen de hele parketgemeenschap kan laten bloeien.

Direct de magie van “Over de Vloer!” ervaren of lid worden? Bezoek dan: nl.pallmann.net/over-de-vloer

PALLMANN voorziet professionele parketteurs, groothandels en parketspeciaalzaken van hoogwaardige producten en oplossingen. Met “Over de Vloer!” wordt de brug tussen traditie en innovatie geslagen, en ontstaat een bron van onschatbare kennis en inspiratie.