Met het nieuwe INTR. Point in Nuth heeft INTR. weer een mooie mijlpaal bereikt. Per 1 augustus zal het meest zuidelijk gelegen INTR. Point verhuizen naar een nieuwe, grotere en klimaatneutrale locatie. Het nieuwe INTR. Point aan de Thermiekstraat  6B telt maar liefst 652 m2 en biedt daarmee 125m2 extra magazijn- en showroomruimte. Het nieuwe INTR. Point ligt op een centrale plek, vlak naast de A76. Naast de woninginrichter de projectinrichter en ZZP-er kan nu ook de parketteur uit het Zuiden des land zich van A tot Z in het nieuwe INTR. Point laten bedienen.

Vestigingsmanager Ad de Lange: “Na 15 jaar aan de Economiestraat waren wij totaal uit ons jasje gegroeid. Ik ben écht blij met deze stap, want ik merk dat onze klanten en de klanten van UZIN UTZ ons steeds beter weten te vinden. Voor vloeren, voor lijm maar ook voor alle handgereedschappen en verbruiksartikelen zoals mesjes etc. Nu heb ik meer ruimte om alle producten te laten zien. Wat ik ook een mooie uitbreiding vind is dat ik vanuit mijn nieuwe ‘toko’ ook de parketteur alles kan leveren wat hij nodig heeft. En ja, we hebben ook een nieuwe koffiemachine. Een goed bakkie koffie doet het gewoon heel goed en zorgt voor extra inspiratie. Ook voor mijn collega uit de buitendienst, John Fredrix is ons vernieuwde INTR. Point een mooie stap vooruit. John heeft nu in zijn rayon een mooie en complete showroom tot zijn beschikking om zijn relaties te ontvangen.”

De 11 centraal gelegen INTR. Points spelen een belangrijke rol bij de toekomstplannen van INTR. De markt verandert en er zijn steeds meer zelfstandige parketteurs en projectinrichters. Om deze groep de kans te bieden om op eigen gelegenheid en samen met hun klanten naar een inspirerende showroom te komen, zijn de meeste INTR. Points inmiddels ingericht volgens het vernieuwde winkelconcept. (Zwolle, Delft, Leek, Den Bosch, Hoogeveen, Nieuwegein, Heerenveen en Nuth) De showroom speelt bij de nieuwe INTR. Points een belangrijke rol. Hier worden alle productgroepen uitgebreid gepresenteerd. In de nabije toekomst zullen de laatste INTR. Points een ‘make over’ krijgen. Voor een betere bereikbaarheid en meer magazijnruimte in de regio Hengelo staat ook een verhuizing van het INTR. Point op het programma.