Met de nieuwe collectie van Wepro zet INTR. een nieuwe standaard op het gebied van raamdecoratie. Met de unieke stoffen, fraaie collectieboeken en het vernieuwde elektrische aansturingssysteem van Motion is deze collectie een aanwinst voor élke woninginrichter die de laatste woontrends op de voet wil volgen. Met de nieuwe online ‘bestelconfigurator’ kan de raamdecoratie snel, eenvoudig en foutloos worden besteld.

De nieuwe collectie biedt mogelijkheden voor elk woonhuis, appartement of kantoor. Henk Garrits (links op de foto hierboven), productspecialist raamdecoratie vertelt: “Wij verwachten veel van deze collectie. Daarom hebben wij ons team voor raamdecoratie ook uitgebreid met een nieuwe collega, Jelle Remerie. Met Jelle (rechts op de foto) hebben we een extra productspecialist in huis, want hij heeft bijna 10 jaar ervaring in deze branche.” INTR. biedt met de nieuwe collectie voor elk wat wils. Henk: “We hebben bijvoorbeeld unieke, luxe stoffen volgens de laatste woontrends die nergens anders worden gebruikt, mooie kleuren en decors in hout en aluminium, maar ook verschillende screendoeken, stoffen voor projectgebruik en stoffen die brandvertragend werken. Uiteraard voorzien van alle certificaten.”

De collectie bestaat uit verschillende productgroepen: van rolgordijnen, duo rolgordijnen, plissés, honingraat en jaloezieën tot paneelgordijnen. Veel van deze producten kunnen gecombineerd worden met het unieke ‘magnoframe’ voor kunststof ramen. Jelle Remerie: “Voor onze wederverkopers en onze 11 INTR. Points in het land hebben wij mooie en inspirerende collectieboeken gemaakt volop sfeerfotografie en mogelijkheden om de producten aan de eindklant te tonen. Deze collectieboeken worden gepresenteerd in een box met leren hengsel, zodat de boeken gemakkelijk meegenomen kunnen worden naar de eindklant.” INTR. levert ook voordelige showroommodellen voor in de winkel. Jelle vervolgt: “De winkelier kan van alle productgroepen een scherp geprijsd demo-model bestellen in 2 maatvoeringen, 50 bij 100 cm of 75 x 100 cm. Maar, op aanvraag zijn ook alle overige maatvoeringen mogelijk. Net als de collectie zijn de collectieboeken gunstig geprijsd, zodat er ook nog wat verdiend kan worden. Zelf ben ik echt fan van onze honingraat 45 mm in combinatie met de slimme Motion motor. Met deze maat geven wij onze wederverkopers écht iets unieks in handen”.

Alle systemen zijn gemakkelijk te plaatsen en alle onderdelen zijn gemaakt van Europees kunststof dat niet verkleurt en goed matcht met alle systemen. Henk lacht: “Met dit Benthin-systeem wordt de montage, zeker voor een ervaren stoffeerder, kinderspel. Ook is het goed om te weten dat onderdelen eenvoudig te vervangen of te repareren zijn.” Ook op het gebied van bediening biedt INTR. met de nieuwe collectie van Wepro legio mogelijkheden: aansturing met accumotor of bedraad, bediening met wandschakelaar, afstandsbediening of een geavanceerde app. Henk: “Het is maar net waar de eindklant voor kiest. Op onze website www.intr.nl worden alle mogelijkheden uitgebreid beschreven, maar wat ons betreft is qua bediening bijna alles mogelijk.”

Als kers op de taart bij de collectie van Wepro zorgt INTR. voor optimaal bestelgemak. Met de handige online bestelconfigurator kan de nieuwe raamdecoratie snel en foutloos worden besteld. Jelle: ”Alle productgroepen kan de winkelier eenvoudig bestellen. Het systeem is zo gebouwd dat je écht niets kunt vergeten. Nadat je de bestelling hebt gedaan, heb je zelfs nog 24 uur om iets te wijzigen. Wat ik ook als een groot voordeel zie is dat de winkelier in de toekomst met deze configurator heel gemakkelijk een offerte kan maken voor de eindklant.”

De nieuwe collectie wordt in Nederland met de hand gemaakt. Henk: “Doordat de collectie in ons eigen land wordt geproduceerd weten wij altijd waar we aan toe zijn. Levertijden worden waargemaakt en wij – en dus de eindklant – kan altijd rekenen op de kwaliteit waarvoor gekozen is.” Het transport van INTR. wordt steeds meer verzorgd door ‘eigen’ vervoerders. Hiermee wordt een optimale leverbetrouwbaarheid, een keurige levering én een nog hogere klanttevredenheid gewaarborgd. Henk vervolgt: “Maar, het begint natuurlijk bij de leverancier, daar wordt veel aandacht gegeven aan de verpakking van de nieuwe collectie. De verpakking is bijvoorbeeld altijd afgestemd op het formaat van het product. Het klinkt als iets simpels, maar hiermee zorgen we dat het product altijd netjes bij de klant komt.”