THOMSIT behoort al 75 jaar tot de bekendste merken op het gebied van vloertechniek. THOMSIT biedt innovatieve en professionele oplossingen voor het leggen van vloeren. Ontdek nu het merk THOMSIT en ervaar het gebruiksgemak en een perfect & duurzaam eindresultaat; een kwalitatief hoogwaardige vloer. Meer informatie op www.thomsit.nl. Het THOMSIT team heet u graag van harte welkom op onze stand met nummer 706 tijdens de Interieur Collectie Dagen van 11 tot en met 13 september 2022. Op de IncoDa zullen wij onze nieuwe parketlijmen met VISKO-FLEX-technologie aan u demonsteren.

De nieuwe SMP*-parketlijmen THOMSIT P 670 ELAST, THOMSIT P 680 ELAST STRONG en THOMSIT P 690 STRONG zijn gebaseerd op de nieuwe VISKO-FLEX technologie en hebben een fundamenteel verbeterde receptuur. Hierdoor zijn ze bijzonder goed verstrijkbaar, vloeien ze niet uit nadat ze met de lijmkam zijn aangebracht en hechten ze uitstekend. Met de drie SMP-parketlijmen kunnen alle soorten parket worden verlijmd.

Voor elke houtsoort resp. toepassing de juiste parketlijm:

  • THOMSIT P 670 ELAST – zeer elastisch, bijzonder geschikt voor meerlaagsparket
  • THOMSIT P 680 ELAST STRONG – hardelastisch, bijzonder snel uithardend, universeel te gebruiken voor vele toepassingen en alle parketsoorten
  • THOMSIT P 690 STRONG – speciaal voor schuifvaste verlijming, bijzonder snel uithardend, geschikt voor alle parketsoorten

De nieuwe THOMSIT parketlijmen zijn emissiearm en zodoende zeer milieuvriendelijk. Ze zijn geclassificeerd met het EMICODE EC1 Plus keurmerk, THOMSIT P 690 STRONG bovendien nog met het Duitse milieulabel Blauer Engel, en voldoen dus aan de hoogste eisen op het gebied van de luchtkwaliteit in binnenruimtes. Voor meer informatie over onze nieuwe parketlijmen of andere THOMSIT producten en diensten, heten we u graag van harte welkom op onze stand (nr. 706) tijdens de Interieur Collectie Dagen!