Maak een warme en natuurlijke sfeer in het interieur met de nieuwe Parade Lush tapijt- en vloerkleed op maat collectie van DESSO Tarkett. Deze tactiele, zachte en stoere vloer heeft een bijzondere bouclé structuur met een ‘twill’ effect waardoor een extra organische, onregelmatige optiek ontstaat.

Het bootst zo nog meer de natuur na. Het op wol geïnspireerde kleurenpalet bestaat uit 13 neutrale tinten die variëren van lichte naturellen tot donkere steenoptieken. De unieke gemêleerde look ontstaat door de kleine ‘pop-ups’ van oranje en blauwe accenten in het naturelkleurige bouclé tapijt. De Parade Lush collectie is een combinatie van stijlvol design, een duurzame keuze en een weerspiegeling van de natuur in huis, die toepasbaar is in elke woonstijl.

 

Het Parade Lush vloerkleed wordt op maat gemaakt in het formaat én de vorm afgestemd op jouw interieur. Van strak en rechthoekig tot rond en organisch; alles kan! Een leuke stylingtip is om meerdere vormen of kleuren met elkaar te combineren. Net als buiten in de natuur
coördineren de natuurlijke tinten prachtig met elkaar en wordt de natuurlijke sfeer levendiger én persoonlijker zonder aan sereniteit te verliezen. Het duurzame, gerecyclede garen is ijzersterk, duurzaam geproduceerd en 100% recyclebaar.

De trend ‘Warm Minimalisme’ is een samenspel van natuurlijke materialen; het is de mix van structuren waarmee sfeer en dynamiek wordt gecreëerd. Op betonnen en houten vloeren zijn vloerkleden hierbij onmisbaar voor luxe, warmte en comfort. De vlakke bouclé structuur van
Parade Lush sluit naadloos aan bij deze trend en past feilloos in het landelijk-moderne interieur met een ingetogen en stoer karakter.

 

Verhoog je gevoel van concentratie en well-being door een vloerkleed onder het bureau of de eettafel te leggen. Dit is akoestisch gezien de beste oplossing. De zachtheid en de textuur van de nieuwe Parade Lush collectie zijn een éxtra reden om met deze collectie een vloerkleed op
maat te maken. De natuurlijke kleuren zorgen dat je niet wordt afgeleid en te veel prikkels krijgt. De sfeer voelt ontspannen en warm aan. Stof en vuil worden door het tapijt goed opgevangen en met stofzuigen verwijder je dit weer zodat de luchtkwaliteit – zonder rondzwevende stofdeeltjes – in huis wordt verbeterd.

Een warme en gezellige slaapkamer is essentieel voor een goede nachtrust en het opbouwen van je weerstand. Met de amberkleurige versie van de Parade Lush collectie als kamerbreed tapijt in de slaapkamer, ben je verzekerd van een warmere gevoelstemperatuur in de ruimte.
Naast de behaaglijkheid en het comfort neemt ook het gevoel van luxe toe. De zachte oranjebruine structuur heeft de optiek van barnsteen en geeft een mediterraan tintje aan het interieur. Parade Lush nodigt je uit om lekker op je blote voeten te lopen, je dagelijkse yogaoefeningen op de grond te doen of gewoon lekker languit te luieren.

 

In een architectonisch huis waarin alle wanden en vloeren een naturelle (beton)look hebben, maakt een Parade Lush vloerkleed in de trendy soft-tone Lush 1711 een groot verschil voor de levendigheid in huis. Met de zonnige uitstraling van dit vloerkleed in ‘edge’ vorm creëer je een frisse zomerse sfeer.

De trap is vaak kaal, glad en gehorig. Dat past zeker niet meer in de nieuwste woontrends waarin zachte en natuurlijke materialen juist warmte, tactiliteit en comfort creëren. Het Parade Lush tapijt is ideaal en veilig om de trap te bekleden. De stylingtip is het tapijt naadloos
door te leggen in de rest van de hal. Hierdoor verbind je de trap en hal optisch met elkaar en ontstaat een warme en luxere beleving en meer ruimtelijkheid. Parade Lush heeft een gemêleerde bouclé structuur en is geschikt voor intensief gebruik, daarom zal dit tapijt niet snel slijten of vlekken laten zien. Het stofferen van de vloer met Parade Lush verzekert je van een duurzame en natuurlijke vloer voor meer warmte en rust in huis.

 

dessotarkett.nl