De laminaatcollectie van 2021 werd goed ontvangen door de markt, zo stelt de Duitse fabrikant HARO. Zowel het noestvrije decor Eleganza als het matte oppervlak van deze vloer werden geprezen. Dit jaar gaat men voortborduren op de succesvolle Tritty 100 en 200 series.

Andere hardlopers van de fabriek uit Rosenheim zijn de Gran Via vloerdelen op groot formaat in de Tritty 100 serie of als de zeer slijtvaste (AC6 norm) Tritty 200 Aqua serie die ook in natte ruimten kan worden gelegd. Wat de fabrikant dus eigenlijk wil zeggen is: we komen niet met iets nieuws dit jaar. En waarom zouden ze ook als de vloeren klaarblijkelijk nog steeds goed verkopen?

Over verkopen gesproken, daarvoor heeft HARO Easy Selling bedacht: het assortiment uitdunnen, nadruk leggen op noestvrije decoren die als rustgevend element in het interieur in trek zijn de laatste tijd en de natuurlijke kleur van Oak Eleganza onder de aandacht brengen in combinatie met de matte uitstraling. En herhalen dat de Tritty 200 Aqua in de badkamer of keuken kan worden gelegd. Bij Easy Selling hoort een nieuwe display bij (dus toch iets nieuws), 18 identieke decoren voor de twee Tritty formaten (waarbij upselling van serie 100 naar 200 de bedoeling is) en, zo laat het zich lezen, de 100 op termijn uitgefaseerd kan worden. Want waterbestendig en krasvast zijn de nieuwe standaard wat HARO betreft. Net als het keurmerk Blaue Engel voor een gezond binnenklimaat. Nu nog dealers vinden voor Nederland.