Vorige week vonden de twee roadshows van HARO plaats in respectievelijk Tiel en De Blesse. De Duitse vloerenfabrikant wordt in ons land vertegenwoordigd door Ten Bulte Groothandel uit het Duitse Vreden. Een verslag van deze roadshow leest u in de volgende uitgave van Vloeren Business Magazine, maar op deze plek stellen we wel alvast de nieuwe man op de weg voor de producten van Ten Bulte voor: Piet van Lith.

Piet is vanaf 2002 actief in de vloerenbranche en komt van oorsprong uit de houthandel en interieurbouw. Sinds 1 maart is hij in dienst van Ten Bulte Groothandel. Eigenaar Richard Ten Bulte heeft hem, volgens Piet, alle tools gegeven om in goed overleg de markt in Nederland te bewerken. Piet: “Dit doen we met ondersteuning van twee handelsagenten. Voor het westen van ons land is dat Martijn Bonkenburg en voor het noorden en het oosten Martin Houkes.”

Ten Bulte zorgt exclusief voor de verdeling van Haro parket, laminaat en Disano designvloeren. Daarnaast is de groothandel zeer actief met de verdeling van Rubio Monocoat in ons land. Ook de inkoop van nieuwe producten bij Ten Bulte gaat Piet voor zijn rekening nemen. Hij heeft als doelstelling om dit jaar nog een aantal producten exclusief voor Nederland in de markt te gaan zetten namens Ten Bulte. Piet is bereikbaar op 06 21273266.