Onlangs zetten Giovanni Sturkenboom – producent STENT Producties en Lisa Klaassen – directrice Hollandsche Vloeren – hun handtekening onder de sponsorovereenkomst van de nieuwe Nederlandse musical ‘Stil in mij’. Hiermee is Hollandsche Vloeren hoofdsponsor van de eerste reizende productie van STENT Producties.

Hollandsche Vloeren is een houten vloerenmerk van Nederlandse bodem. De vloeren zijn verkrijgbaar in een aantal verschillende collecties eikenhout, die allemaal hun eigen karakter en voordelen hebben, aldus het vloerenmerk. “Of je je nu thuis voelt in een industrieel, landelijk, modern of meer klassiek interieur, Hollandsche Vloeren biedt voor elke smaak de juiste basis.”

“Ik ben enorm trots dat Hollandsche Vloeren haar naam aan de eerste tourproductie verbindt. Ik verheug me enorm op een succesvol partnership”, aldus Giovanni Sturkenboom. Lisa Klaassen: “Als ondernemend merk met Nederlandse roots steunen wij graag een creatieve productie als ‘Stil in mij’. Het thema van de musical, de zoektocht naar je identiteit, sprak ons meteen aan. Immers, met een vloer ben je ook op zoek naar het neerzetten van een identiteit voor je huis. Een mooie match, we zien dan ook enorm uit naar deze samenwerking!”

‘Stil in mij’ is een nieuwe Nederlandse musical over vriendschap, verwachtingen en het zoeken naar je identiteit, samengebald in een verhaal dat iedereen zal herkennen, simpelweg omdat we allemaal op zoek zijn, aldus het persbericht. “Een verhaal met een lach en een traan en vol heerlijke, bekende Nederlandse popmuziek.”

Voor de musical zal nauw worden samengewerkt met Martin Buitenhuis van Dik Hout. De musical, in regie van William Spaaij, is vanaf 16 maart 2019 te zien in meer dan 40 Nederlandse theaters. De cast bestaat uit Ferry Doedens, Jeroen C. Molenaar, Zoï Duister en Dieuwke Tönissen. De première vindt plaats op 31 maart in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp. De kaartverkoop voor de tournee is inmiddels in volle gang.

Voor meer informatie zie: www.stilinmijdemusical.nl