Plinten & Profielen Centrale lanceert op haar website een handige zoekfunctie die het zoeken naar de juiste ondervloer enorm vergemakkelijkt.

Ondervloeren zijn er namelijk in veel verschillende soorten en maten. Het kiezen van een geschikte ondervloer is niet altijd eenvoudig. Wordt er getwijfeld over de juiste ondervloer? Dan kan gebruik gemaakt worden van de ondervloerenzoeker van Plinten & Profielen Centrale.

Een handige zoekfunctie die het zoeken naar de juiste ondervloer enorm vergemakkelijkt. In de ondervloerenzoeker heeft PPC alle kennis over ondervloeren gestopt zodat de gebruiker hier voordeel mee kan doen bij de zoektocht naar de juiste ondervloer, passend bij de gekozen vloer.

In slechts vijf stappen worden de geschikte ondervloeren gefilterd. ”Zo kan je voor jouw klant eenvoudig en snel de bijpassende en beschikbare ondervloer selecteren. Hoe werkt de ondervloerenzoeker? Ga naar plintenenprofielencentrale.nl/ondervloerenzoeker en doorloop de stappen:

1. Ondergrond
Selecteer om welke ondervloer het gaat.
2. Vloerverwarming/koeling
Geef aan of je vloerverwarming/koeling gaat installeren.
3. Type vloer
Selecteer het type vloer dat je gaat leggen.
4. Soort vloer
Selecteer de specifieke vloer.
5. Gebruikstoepassing
Selecteer de specifieke toepassing waarin je de vloer en ondervloer gaat gebruiken.

Iedere stap bestaat uit een aantal keuzemogelijkheden die je uiteindelijk leiden naar de juiste ondervloeren.
Naast de ondervloerenzoeker heeft PPC ook een mooie ondervloerenmap ontwikkeld waarin alle ondervloeren uit hun assortiment zijn gebundeld. Iedere staal is door middel van een unieke QR-code te vinden op de website.