Het designteam van PPC (Plinten & Profielen Centrale) komt met een shop-in-shop presentatie voor het vloerenmerk Douwes Dekker. Volledig uitgewerkt, op maat en binnen de beschikbare ruimte in de showroom.

Juist daar, waar de klant geënthousiasmeerd wordt over de vloer, is het zó belangrijk, dat de sfeer past bij waar het merk voor staat. Met de nieuwe shop-in-shop presentatie van Douwes Dekker geeft je de showroom een boost wordt een optimale klantexperience gecreëerd! Een herkenbare opstelling met een bijpassende achterwand, een stoere wandprint met bakstenen en lambrisering. Aangekleed met decoratie items en sfeerprints in full-colour. Een PVC stijl in lieflijk oudroze en een contrasterende set in stoer donkergroen voor de laminaat collectie.

Binnen het shop-in-shop concept komt PPC ook met een gloednieuwe Douwes Dekkers shop-in-shop module. Dit luxe plug & play meubel is van alle gemakken voorzien. Met het geïntegreerde scherm projecteer je middels de Roomdesigner gemakkelijk iedere vloer in een (eigen) ruimte, kom je alles te weten over het gebruik van Douwes Dekker in combinatie met vloerverwarming en -koeling en heb je binnen handbereik een overzichtelijke presentatie van alle vloersamples.

Van ontwerp tot realisatie, PPC helpt graag met een sfeervolle display opstelling van Douwes Dekker. Informeer bij jouw vertegenwoordiger naar de diverse mogelijkheden of scan de QR-code!