Intercombi brengt het van oudsher bekende kwaliteitsmerk Tajima pvc vloeren hernieuwd op de Nederlandse markt. Tajima, marktleider met pvc vloeren in Japan, heeft jarenlang in de projectmarkt in Nederland een voorname plaats ingenomen en wordt geroemd om de kwaliteit van de vloeren.

“Helaas is het verdwijnen van een van de voornaamste aanbieders in de Nederlandse woninginrichtingsbranche en projectmarkt niet opgevolgd waardoor de hoofdvestiging in Nederland wel goede resultaten in de rest van de wereld heeft, maar niet in Nederland”, aldus Intercombi. Aan de groothandel uit Kaatsheuvel is de vraag gesteld of zij exclusief voor de Nederlandse markt de Tajima produkten wil herintroduceren en verdelen. “Daar Intercombi al circa 25 jaar ervaring heeft met Tajima vloeren en overtuigd is van de kwaliteit heeft Intercombi deze mogelijkheid met beide handen aangegrepen.”

Naast de ParquetVinyl vloeren op basis van SPC met klikverbinding van Lamett is de dry back en loose lay van Tajima een prachtige aanvulling op het totaal programma pvc vloeren van Intercombi, aldus de groothandel. “Lamett heeft zich met haar productie van ParquetVinyl vloeren volledig toegelegd op zwevend te plaatsen pvc vloeren en afgezien van verdere productie van dry back en loose lay, waardoor beide kwaliteitsmerken elkaar goed aanvullen.”

Intercombi introduceert de nieuwe 2019 collectie van Tajima dry back bestaande uit ongeveer 30 dry back decoren in zowel lange en brede delen met embossing als ook in standaard formaten en tegelafmetingen. Ook de loose lay 5 mm producten met gepatenteerde extra antislip en dubbele stabilisatie worden in plankmodel aangeboden, ook in het op het ogenblik erg populaire visgraatmotief en in tegelafmetingen. Het geheel wordt in een mooie, goed overzichtelijke display gepresenteerd, aldus Intercombi.