De InCoDa beurs staat voor de deur en biedt een schat aan innovatie en inspiratie. Dit jaar ontdek je niet alleen de nieuwste trends en producten, maar kan je ook je professionele vaardigheden een flinke boost geven.

Informatiecentrum Parket en Vloerverwarming heeft speciaal voor jou, tijdens de InCoDa beurs, een aantal boeiende trainingen samengesteld. Of je nu een doorgewinterde professional bent die zijn expertise wil verdiepen of een nieuwkomer in de branche bent die zijn kennis wil opbouwen, onze trainingen bieden waardevolle inzichten die je onmiddellijk kunt toepassen in je werk.

De gratis training zal voor iedereen toegankelijk zijn en duurt per training maximaal een uur. Alle trainingen worden gegeven door Benno Broen (in roze polo op de foto’s).

We hebben 3 soorten trainingen:

 Nieuw! Dagelijks om 11 uur: Alles over de verschillende soorten ondervloeren.

Een standaard ondervloer bestaat niet. Naast de zandcementdekvloer, anhydriet en magnesiet komen we nog steeds andere ondervloeren tegen. Welke soorten ondervloeren zijn er allemaal? Wat zijn de aandachtspunten? Hoe ga je hiermee om? En waarom is het zo belangrijk dat je dit op de juiste manier in kaart brengt?

Deze training is bedoeld voor iedereen in de vloerenbranche.

 

 Dagelijks om 1 uur een starterstraining: Alles over de mogelijkheden van een houten vloer op vloerverwarming

Tijdens deze interactieve training leer je welke houtsoorten geschikt zijn om te gebruiken bij vloerverwarming. Ook weet je na de training welke parketsoorten er allemaal zijn en waar je rekening mee moet houden als er vloerverwarming (met of zonder warmtepompsysteem) aanwezig is.

Deze training is bedoeld voor interieurstylisten / binnenhuisarchitecten, winkelmedewerkers bij woninginrichters en parketspeciaalzaken en tijdelijke  winkelkrachten zoals weekend/avondmedewerkers.

 

Dagelijks om 3 uur een training voor gevorderden: Wat kom je in de praktijk tegen vwb parket en vloerverwarming en hoe ga je hier mee om?

Tijdens deze training gaan we meer de diepte in. We behandelen ins and outs van de verschillende systemen. Wat kan je tegenkomen?  Waar moet je op letten? Ook behandelen we een aantal praktijksituaties. Er is volop ruimte om vragen te stellen.

Deze training is bedoeld voor parketspecialisten die al ervaring hebben met parket op vloerverwarming. Zowel de verkopende parketspecialist als de parketteur zelf. Neem vooral ook vragen uit de praktijk mee.