Ruim 20 jaar geleden namen Dennis en Miranda Viehoff, de aandelen over van hun ouders en in die 20 jaar is Viehoff uitgegroeid van een regionale aanbieder naar een landelijke aanbieder met meer dan 20 werknemers. De markt verandert en Viehoff verandert steeds mee. Hoewel Viehoff zeer trots is op wat ze bereikt hebben met hun team, denken ze dat er met een groot team achter zich nog beter alle klanten kunnen bedienen.

Viehoff is trots dat W. & L. Jordan GmbH een aanbod heeft gedaan om bij de Jordan familie te komen. Met trots maakt Viehoff dan ook bekend dat Dennis en Miranda hun aandelen verkocht hebben aan W. & L. Jordan GmbH. Hoewel er meerdere geïnteresseerden waren hebben ze vanaf het begin af aan een warme band gevoeld met het familiebedrijf Jordan.

Naast dat het assortiment aanzienlijk wordt uitgebreid verandert er niets. Dennis en Miranda blijven werkzaam voor het bedrijf en ook alle werknemers blijven in dienst. De mens staat centraal bij Jordan, dat vinden ze belangrijk. Samen met Joka Nederland onder leiding van Frank ter Beke kijken ze uit naar een mooie samenwerking voor de Nederlandse markt. Joka is het bekende huismerk van Jordan.

De kernwoorden van Jordan/Joka zijn: dynamisch, innovatief en betrouwbaar. Het Jordan/Joka assortiment vult het assortiment van Viehoff ook perfect aan. Jordan/Joka is een compleet aanbieder voor woning-,  projectinrichters en parketspeciaalzaken. Het uitgebreide assortiment bestaat uit parket, laminaat, tapijt, designvloeren, deuren, tafels, binnenzonwering, gereedschappen en accessoires. Dit Duitse familiebedrijf is in 1919 gestart in Kassel en is marktleider in Duitsland.

Met 73 filialen en 1500 medewerkers in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Polen en sinds kort ook in Hengelo garanderen zij samen een eersteklas service. Op de foto staan van links naar rechts Thomas Peter, Frank ter Beke, Jörg. L. Jordan, Miranda Viehoff en Dennis Viehoff.