Vanaf maandag 11 november start Cotap met vijf vernieuwingen voor de Ambiant Tapijt collectie. Hieronder een korte beschrijving van deze nieuwe modellen.

MADISON
Een chique gesneden pool van 100% polyamide en geschikt voor projectmatig gebruik. Leverbaar in maar liefst 14 moderne, trendy gemêleerde kleurcombinaties.

WEAVE TEX
Een zeer sterk en slijtvast tapijt met een natuurlook uitstraling, helemaal op de trend van nu! Leverbaar op zowel 400 cm als 500 cm breed en tevens geschikt als vloerkleed.

PITTSBURGH
Erg comfortabel gesneden poolkwaliteit, geverfd door solution dyed. Hierdoor hebben agressieve stoffen weinig invloed, omdat de vezels door en door gekleurd zijn. De Pittsburgh is leverbaar in 13 eigentijdse kleuren en beschikt over Indoor Air Comfort certificaat. Dat garandeert dat producten voldoen aan richtlijnen rondom een lage VOC-uitstoot. 

SCOTTSDALE
Projectgeschikte kwaliteit, leverbaar in 11 kleuren. Gemaakt van 100% polyamide SDN. SDN-garen zijn UV-bestendig en kleurecht. Hierdoor is het tapijt goed te reinigen.

RIVERSIDE
Tevens een projectgeschikte kwaliteit, gemaakt van 100% polyamide SDN. Leverbaar in 10 trendy kleuren. Ook geschikt als vloerkleed. Daarnaast beschikt de Riverside, net als de Pittsburgh, over het Indoor Air Comfort certificaat.

Op de foto is de Madison te zien.