Sinds 1 januari 2020 is de functie van Rom Rombouts uitgebreid. Rom Rombouts werkt sinds 3 jaar met veel succes in de functie van Business Manager THOMSIT Benelux. Vanaf dit jaar zal hij zijn functie uitbreiden met de verantwoordelijkheid voor de PCI organisatie in Benelux. Hij zal de functie van Business Manager Benelux THOMSIT & PCI grotendeels vanuit Oosterhout, Nederland uitvoeren.

Bartjan Zijlstra is vanaf 14 oktober 2019 het Nederlandse THOMSIT-team komen versterken. Bartjan is 29 jaar en heeft voor zijn overstap naar BASF al 3 jaar in de vloerenbranche gewerkt in de functie van Technisch Account Manager. Bartjan zal in de functie van Commercieel Technisch Adviseur in de regio van Zuid en West Nederland voor u klaarstaan met al uw vragen met betrekking tot de vloertechniek. Bartjan is te bereiken op zijn mobiele nummer +31-6-41324560 of via zijn e-mail: bartjan.zijlstra@basf.com.

Sinds mei 2019 maakt Rainer Mees (43) deel uit van het THOMSIT team. Rainer is verantwoordelijk als consultant voor de technische klantenservice buiten Duitsland met een focus op de Benelux. Voordat hij bij THOMSIT kwam, werkte Rainer Mees vele jaren bij verschillende vloerbedekkingsfabrikanten, hij brengt dus zeer veel kennis en ervaring uit de branche met zich mee.