Aspecta BV, met Europees hoofdkantoor in Oud Gastel, Nederland, heeft besloten om haar distributieovereenkomst met de firma Roommade (Decopan B.V.), per 1 mei 2018, te beëindigen.

Het betreft de distributie van alle Aspecta en Allure LVT vloeren collecties in de Nederlandse markt. “Aspecta BV is helaas tot deze beslissing gekomen vanwege uiteenlopende gedachten betreffende de marktbewerking voor haar merk Aspecta. Beide partijen beëindigen hun relatie op professionele wijze en wensen elkaar succes toe met hun verdere bedrijfsactiviteiten.”

Per direct zullen leveringen, met betrekking tot alle Aspecta vloeren collecties, worden overgenomen door de firma Viehoff Fournituren B.V. in Heerhugowaard. (Tel: 072-5710766 of info@viehoff.nl , Contact: Dennis Viehoff of Rob Otte)

De vestiging in Oud Gastel licht toe: “De kwalitatief hoogwaardige Aspecta – en Elemental by Aspecta LVT-vloeren collecties zijn uitermate geschikt voor zowel consument- en projectmatige toepassingen. Aspecta B.V. kiest er in de Nederlandse markt voor om met een tweetal distributie partners operationeel te zijn teneinde een zo’n optimaal mogelijk marktbewerking te kunnen garanderen in beide marktsegmenten.”

“Specifiek voor de bewerking van het projecten segment lopen op dit moment gesprekken met een mogelijke nieuwe Aspecta distributie partner, die naast de firma Viehoff fournituren B.V. operationeel moet zijn. Naar verwachting zal er over ongeveer twee maanden meer duidelijkheid zijn omtrent de keuze voor deze nieuwe Aspecta distributie partner.” Het speculeren en gissen kan beginnen!