Associated Weavers (AW) is een van Europa’s toonaangevende producenten van getuft kamerbreed tapijt en een veelbelovende uitdager in de markt van luxury vinyl flooring (onder het merk Invictus) aldus de Belgische fabrikant. AW gaat nu de uitdaging aan om ook de voorkeursleverancier te worden voor residentiële & commerciële vloerbekleding, met luxury vinyl flooring, tapijttegels en kamerbreed tapijt.

“AW onderscheidt zich van de concurrentie wat betreft productaanbod, branding en in-storeoplossingen. Het Invictus-luxevinylvloerconcept en display zijn geen uitzondering op die regel. De aantrekkelijke branding en visuals zijn het hoogtepunt van elke winkel en trekken onmiddellijk de aandacht van de klant”, zo stelt AW.

Sinds 2021 is Invictus ook in de Benelux beschikbaar. Daarvoor werd gebruikgemaakt van een imposante branding, indrukwekkende display en een uitgebalanceerde collectie. Zo wordt er een mix aangeleverd van Dryback & Rigid Click, Dessins in hout, steen en visgraat en zo veel meer. Qua afwerking zijn er twee mogelijkheden: de Primus met 0.3 mm Scratchmaster toplaag en de Maximus, met 0.55 mm Scratchmaster toplaag.

tété Total-Flooring is overtuigd van de kracht van Invictus en zal Invictus via haar select dealers Intensief en selectief aanbieden. De focus ligt daarbij op de compacte Cradle display, met een gebalanceerd, marktconform aanbod visgraat-dessins verkrijgbaar in zowel Rigid Click als Dryback. Deze bevat een aantal exclusieve dessins.

Première van deze display en collectie:

Interieur Collectie Dagen (InCoDa) | 12-13 september 2022.

Kom zeker even langs op de tété Total-Flooring stand (stand 606)!

Meer informatie:www.invictus.eu