COREtec over de Authentics collectie: “Jouw thuis is waar je jezelf kan zijn. Waar je na een zware, lange dag jouw schoenen kan uittrekken en op blote voeten rondloopt. Het is de plek waar je jouw kinderen ziet opgroeien en waar ze al spelend ijs morsen op de vloer. Thuis is waar jouw hond jou volgt doorheen het huis, terwijl hij sporen van leuke wandelingen achterlaat.”

De fabrikant vervolgt: “Deze collectie weerspiegelt de natuurlijke schoonheid en uitstraling van echt hout en echte steen: ongeëvenaarde driedimensionale structuur, uitzonderlijk natuurlijk uitzicht en onmiskenbare duurzaamheid. Ontworpen voor echte huizen en echte mensen. Voel je het?”

Alle houtdecoren in deze collectie zijn uitgerust met de Embossed in Register technologie (EIR). Het decor en het reliëf vallen hierdoor perfect samen tot een levensecht geheel. Hierdoor ziet de vloer er niet enkel uit als echt hout, maar voelt het ook zo.

“Natuurlijk hebben we over elk voordeel van deze collectie nagedacht: 0,55 mm slijtlaag, 8 mm totale dikte, 26 houtdecoren, waarvan 4 in visgraatpatroon, 6 steendecoren en een geïntegreerde kurkonderlaag.”

Wat maakt deze vloeren zo uniek volgens COREtec?
o 100% watervast
o Extreem stabiel
o Geen acclimatisatie nodig
o Eenvoudige plaatsing
o Op elke ondergrond
o Akoestisch dempend
o Slijtvast
o Huisdiervriendelijk
o Antistatisch
o Ideaal voor vloerverwarming & -koeling

Deze collectie is beschikbaar bij geselecteerde dealers.

www.coretecfloors.com