Met de nieuwe Moduleo Roots collectie zijn er geen grenzen meer aan persoonlijke interieurwensen en ideeën. Deze veelzijdige collectie is opgedeeld in zes totaal verschillende interieurthema’s. Elk met een eigen esthetiek en gevoel welke uitnodigen om te mixen en matchen. De collectie kenmerkt zich door realistisch reliëf en structuur. Van serene natuurstenen en speels terrazzo tot warme klassiekers als eik en notenhout. Alle tegels en planken zijn zo ontworpen en ontwikkeld dat ze met elkaar kunnen worden gecombineerd qua stijl, kleur en formaat.

Een van de interieurthema’s is Awaken the forest. Creëer een groene oase met levendige tinten groen en bruin en de meest wonderlijke patronen uit de natuur. Verschillende houtstructuren, tropische bladeren en exotische motieven verrijken de ziel. Groen is de nieuwe manier van leven.

Rock the classics is een van de andere thema’s van de Moduleo Roots collectie. Eik, zandsteen, graniet en marmer voor een tijdloze vloer. Combineer ze met warmere neutrale kleuren, metallic tinten en eigentijdse architectuur en er ontstaat direct een moderne twist aan een klassieke stijl. Experimenteer met donkere of gouden details of terrazzostructuren om een trendy chique sfeer te creëren.

De Moduleo PVC vloeren zijn even levendig als de natuur zelf en bovendien gemaakt van gerecycleerde materialen. Omdat op een vloer echt geleefd moet worden, kunnen deze PVC vloeren tegen een stootje. Waterspetters in de badkamer, een ongelukje in de keuken of een boek dat in de slaapkamer uit je handen glipt, dat hoort bij het leven. Huizen zijn bedoeld om in te wonen. Daarom zijn deze vloeren gemaakt om lang mee te gaan en zich aan jouw levensstijl aan te passen. Daarnaast zijn nóg meer vloeren uit de collectie uitgebreid met ‘embossed in register’. Dit proces brengt de kleinste details van elk houtdessin tot leven. De realistische reliëfstructuur maken de nerven en knoesten echt tastbaar. De PVC vloeren van Moduleo zijn gemakkelijk te onderhouden, slip- en waterbestendig, kras- en vlekbestendig en hebben een garantie tot 25 jaar. Ook kunnen de vloeren in combinatie met vloerverwarming of -koeling worden geïnstalleerd.

www.moduleo.nl