Eén CV vloer – vele ontwerpen, functies en mogelijkheden. De nieuwe collecties Wood & Stone 25, Living 25 en Traffic 25 van JOKA vervullen meerdere wensen tegelijk.

De veelzijdige en gemakkelijk te onderhouden, hoogwaardige vloerbedekkingen van Jordan Nederland BV zijn bestand tegen de hoge eisen en belastingen en overtuigen door hun duurzame kwaliteit. Tegelijkertijd bieden CV vloeren uit het brede assortiment van de Jordan GmbH, één van de toonaangevende leveranciers van parket-, design- en tapijtvloeren, evenals deuren, behang en stoffen in Centraal-Europa, een breed scala aan decors en kleuren, aldus het merk.

De robuuste, antistatische CV vloeren van de internationale merkleverancier vormen een uiterst flexibele basis voor het individuele ontwerp van woon- en projectruimtes. Dankzij hun lage leghoogte zijn ze ook ideaal voor bijvoorbeeld renovatie-projecten. De lettercombinatie CV staat voor de Engelse uitdrukking “cushioned vinyl”. De elastische vloerbedekking dankt deze naam aan de speciale structuur van meerdere lagen – vooral de geschuimde dragerlaag binnenin.

CV vloeren imponeren met de slijtvaste eigenschappen van harde vloeren. Ze zijn flexibel, gewrichtsvriendelijk, aangenaam warm onder de voeten en dempen tegelijkertijd het contactgeluid. Bovendien beschermt de robuuste,  ondoordringbare slijtlaag en antislip op degelijke wijze tegen de belastingen van het dagelijks leven. Met hun vochtwerende en antistatische eigenschappen zijn ze ook geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes zoals de keuken of badkamer. De drie nieuwe JOKA collecties Wood &Stone 25, Living 25 en Traffic 25 met diverse bestsellers en spannende nieuwe dessins kenmerken zich tevens door het feit dat ze uit voorraad – dus snel – leverbaar zijn.

CV Wood & Stone 25

Of het nu gaat om tegelpatronen in de gewilde retrostijl, marmer, steen of bijvoorbeeld houtlook: met zijn ruime keuze aan dessins en kleuren én zijn slijtlagen van 0,35 mm, 0,40 mm en 0,55 mm, past de CV Wood & Stone 25 collectie (foto bovenaan) zich optisch en haptisch vooral aan de individuele eisen van de woonruimtes aan. De vloeren zijn tevens uitermate geschikt voor projecten. De JOKA collectie bevat in totaal 96 dessins – waaronder 80 dessins in breedtes van 200 cm en 400 cm en 16 dessins in breedtes van 400 cm en 500 cm.

CV Living 25  

Ook de vloerbedekkingen van de CV Living 25 collectie maken indruk met hun veelzijdige dessins zoals tegels, hout en allover. Afhankelijk van smaak en gebruik maken ze zowel een klassiek als modern ontwerp van ruimtes mogelijk, waardoor zij vooral in de woningbouw een beproefde partner zijn. De robuuste vinyl woonbekleding, die slijtlagen van 0,35 mm en 0,40 mm hebben, bewijzen hun hoge kwaliteitsstandaard in de dagelijkse praktijk op woon- en projectniveau, niet alleen door hun speciale eigenschappen: de CV vloeren zijn ook eenvoudig te leggen, gemakkelijk te reinigen en – met de juiste zorg – duurzaam.

De CV Living 25 collectie bevat de succesvolle Andante en Exact Plus Green als exclusieve artikelen met 27 dessins in 200 cm en 400 cm breedte. Hiervan zijn nog eens 12 dessins beschikbaar in een breedte van 300 cm. Grote hoeveelheden zijn uit voorraad leverbaar waardoor er geen lange levertijden zijn.

CV Traffic 25

Kantoren, banken, hotels, restaurants, dokterspraktijken, overheden of andere openbare gebouwen: de CV Traffic 25 collectie, die vaak wordt gebruikt in de projectsector, voldoet aan alle eisen.

Met hun slijtlaag van 0,70 mm passen de slijtvaste, spatwaterdichte en – na professionele installatie – onderhoudsvriendelijke vloeren perfect in drukbezochte commerciële ruimtes. De 42 dessins in breedtes van 200 cm en 400 cm dragen bij tot een aangename sfeer met hun veelzijdige decors in tegel-, spaan- en houtlook en in allover design.

Jordan Nederland is onderdeel van de internationaal succesvolle Jordan Group. In september 2021 werd de eerste locatie geopend in Hengelo, gevolgd door Heerhugowaard in december 2021. Met de overname van De Eik in Eindhoven en de opening van een andere locatie in Vlijmen in juli 2022 is Jordan Nederland nu met vier locaties ingericht op haar klanten.