CERAtouch is de jongste telg uit de COREtec familie van harde vloeren uit meerdere lagen. CERAtouch combineert de look & feel van een keramische tegel met het comfort en plaatsingsgemak van een zachte vloer, zo stelt het merk. CERAtouch is verkrijgbaar in een hele reeks van natuurgetrouwe tegel- en steendecoren.

“CERAtouch is opgebouwd rond een HD-kern samengesteld uit geconcentreerd kalksteengruis,  zonder enige toevoeging van PVC. Diverse slijtlagen zorgen voor een hoge krasvastheid, gelijk aan of beter dan die van een keramische tegel, maar dan minder broos en breekbaar. Het risico op breken tijdens de plaatsing, een frequent probleem bij keramische tegels, is hiermee volledig van de baan”, aldus COREtec.

“Dankzij het kliksysteem is de plaatsing van een CERAtouch vloer snel en supereenvoudig. Er komt immers geen lijm bij kijken en dit opent alvast talloze nieuwe mogelijkheden voor de project- en renovatiemarkt. CERAtouch kan op elke ondergrond geplaatst worden, zelfs bovenop een bestaande vloer en werkt daarbij vrijwel alle oneffenheden weg.”

“Dankzij het kliksysteem is de vloer zelf-uitlijnend waardoor de tussenkomst van een dure en drukbezette professionele legger niet strikt noodzakelijk is. CERAtouch is 100% waterproof en zijn smalle maar stevige voegen dragen bij tot een hyperrealistische look. Belangrijk bij commerciële toepassingen: meteen na de plaatsing kan de CERAtouch vloer weer belopen worden, waardoor een eventuele opschorting van de commerciële activiteit vermeden wordt.”