Forbo Flooring en vtwonen introduceren deze maand met Marmoleum vtwonen en Novilon vtwonen twee collecties. De allereerste en fonkelnieuwe Marmoleum vtwonen collectie bestaat uit 18 Marmoleum vloeren met een rustige, aardse en ‘cleane’ uitstraling. Neem bijvoorbeeld de gietvloer look & feel die veel terugkomt in de volledig CO2-neutraal geproduceerde collectie. De Novilon vtwonen collectie is grondig vernieuwd met twaalf nieuwe vloeren. De eigentijdse collectie, die volledig aansluit bij de interieurtrends van nu, biedt onder andere superstoere betonvloeren, een onderscheidende Hongaarse punt, het nieuwe Terrazzo en een fris grafisch dessin genaamd Stip.

“Als je zowel je huis als de wereld om je heen het beste gunt, dan is de Marmoleum vtwonen collectie de juiste keuze. Want dit is de duurzaamste vlakke vloer ter wereld; volledig CO2-neutraal geproduceerd. En dat sluit mooi aan bij de visie op inrichting en bewust leven van vtwonen, dat een selectie maakte uit de bestaande Marmoleum collecties van Forbo Flooring, zo twee topmerken samenbrengend. Marmoleum vtwonen is fraai, tijdloos en verkrijgbaar in warme kleurstellingen met onder andere beige-, bruin-, grijs- en groentinten en veel betonnen. U kunt de collectie zelf bekijken in de Marmoleum Modelwoning in Assendelft die vtwonen (in samenwerking met Forbo) geheel opnieuw heeft ingericht”, aldus de fabrikant.

“Wel de uitstraling van hout, maar niet het onderhoud. Of juist de look van beton, maar dan comfortabel met een warme uitstraling. Dan kunt u ook voor de vernieuwde Novilon vtwonen collectie kiezen die uit 16 vloeren bestaat. Het kamerbrede vinyl (in twee en vier meter breed) telt twee verschillende betondessins in tien kleuren. Zes neutrale, ‘aaibare’ betonvloeren en vier interessante tinten met de embossing van een stoere betoncementvloer. Daarnaast kent de collectie een Hongaarse punt ‘houtlook’ in drie nieuwe, rustige kleurstellingen en helemaal ‘on trend’. Terug van weggeweest, is het granietachtige Terrazzo in twee tinten die makkelijk te combineren zijn met alle betonlooks. Stip tenslotte, een bijzondere grafische print die hele mooie effecten geeft, is ook nieuw”.

Zowel het nieuwe Marmoleum als Novilon zijn geschikt voor een veelheid aan interieurs, van eigentijds tot klassiek. De collecties sluiten daarnaast perfect aan op de kleurenkaart van vtwonen en zijn dus niet alleen afgestemd op de look & feel van dit moment, maar ook op de vtwonen verfkleuren, raambekleding en tegels bijvoorbeeld.

Marmoleum en Novilon vtwonen zijn in Nederland geproduceerd en ontworpen, ijzersterk met een dikke toplaag, makkelijk te combineren met andere vloeren, ideaal voor vloerverwarming, makkelijk schoon te maken en onderhouden, geluiddempend, kunnen tegen een stootje, voelen comfortabel aan de voeten en gaan heel lang mee. Forbo geeft dan ook een garantie van 15 jaar op deze kwaliteitsvloeren.

Voor veel meer informatie zie www.forbo-flooring.nl/vtwonen.