De Beaulieu International Group (B.I.G.) zal deelnemen aan de Flanders Flooring Days van 2 tot en met 5 mei in Kortrijk. Dit nieuwe vakevenenemt van de Vlaamse vloerenindustrie vult onder andere het gat op dat is ontstaan door het wegvallen van Domotex als internationaal trefpunt. Het initiatief komt van de fabrikanten zelf, niet vanuit een beursorganisatie.

Als marktleider in een aantal typen vloerbedekking voor consumenten en de projectmarkt wilden we deze gelegenheid niet voorbij laten gaan. Andere bedrijven die deelnemen zijn bijvoorbeeld Associated Weavers, Balta, COREtec Floors, ITC, IVC Group, Lano, Modulyss, Ragolle en Unilin”, aldus B.I.G.

“Na 2 jaar van beperkingen en het niet doorgaan van Domotex 2022 zijn de Flanders Flooring Days een ideale gelegenheid om onze professionele klanten weer te kunnen begroeten in onze showrooms van Beauflor, BerryAlloc, Carus/Ideal en Real/Orotex. Deze unieke opzet waarbij alle deelnemers tegelijkertijd te bezoeken zijn biedt aan klanten en andere bezoekers de mogelijkheid om de merken van hun interesse te bezoeken op een tijdbesparende en gefocuste wijze. Het geeft ons de kans om opnieuw in contact te treden met onze klanten, om nieuwe klanten te ontmoeten en onze nieuwe collecties aan hen te tonen op een persoonlijke manier.”