COREtec® Floors verwacht veel van COREtec® STONE CERATOUCH tijdens Architect@work Rotterdam (14 en 15 september, Ahoy’, Hal 1). Waarom doet de vloerenleverancier mee aan deze beurs? “Architect @ work is de beurs waar we vakmensen uit de architectuur en projectwereld samen kunnen vinden.”

 

“Iedere keer wanneer we aan een van deze mensen onze producten uitleggen zijn ze enthousiast. Voor velen van hen is het nog steeds iets ongekend maar stuk voor stuk zien ze wel hoe dit een oplossing naar de toekomst toe is. Voor ons is het de ideale gelegenheid om ons verder gekend te maken en ook zelf op de hoogte te blijven van de noviteiten in deze wereld”, zo stelt COREtec.

Het bedrijf gaat in Rotterdam de COREtec Stone collectie tonen. “Uniek met zijn minerale kern en extreem sterke toplaag. Anders dan een gekende keramische tegel, dit vanwege het gemak van zijn zwevende installatie bovenop bestaande vloeren. De unieke decoren zorgen ervoor dat onze producten niet meer te onderscheiden zijn van keramische tegels. Net zoals de vorige A@W edities zijn we ervan overtuigd dat we ook hier architecten en projectontwikkelaars kennis kunnen laten maken met onze noviteiten en hen een duurzame oplossing op vloerenvlak kunnen aanbieden.”