Wat in 2016 begon met een concept stand van 20 m2 op de vtwonen & design beurs is inmiddels uitgegroeid tot een stand van liefst 5 keer zo groot. De komende editie van de beurs is van dinsdag 4 tot en met zondag 9 oktober.

COREtec is naar eigen zeggen dé innovatie in meerlagige harde vloeren met klikprofiel, ontwikkeld en gepatenteerd door USFloors. Vandaar het label ‘the original’. COREtec onderscheidt zich door zijn ruime keuze aan authentieke en natuurlijke decoren, zijn unieke samenstelling en opbouw, zijn opmerkelijke eigenschappen en uitzonderlijk comfort.

Alle COREtec vloeren kunnen geplaatst worden op om het even welke ondergrond, zelfs bovenop een bestaande vloer. Ze vangen daarbij vrijwel alle oneffenheden op. Ze zijn bijzonder vorm- en maatvast en bovendien geschikt voor vloerverwarming of -koeling. De plaatsing is eenvoudig dankzij het kilksysteem. Zoveel technologie en ervaring heeft geleid tot één van de mooiste, duurzaamste en meest onderhoudsvriendelijke vloeren ooit.

Nieuw is de XL-end op een lengte van 2.10 meter en met een dikte van 15 mm, waardoor het een alternatief is voor meerlaags parket aldus de fabrikant. De slijtlaag van deze kwaliteit is 0,8 mm dik. Op de twee foto’s voorbeelden van deze vloer: helemaal bovenaan de Egmont, hierboven de Fonteneau