De beurs sloot vorige week dinsdag af maar het Belgische COREtec is zeer tevreden over het resultaat van de beurs in Gorinchem.

Nicolas Cnudde van COREtec® : “COREtec® is heel tevreden over de samenwerking met de Nederlandse distributeurs op de InCoDa beurs. Zowel op de stand van Headlam als op de stand van INTR was een uitgebreide en educatieve presentatie van de diverse COREtec® Collecties zoals COREtec® Essentials, COREtec® Naturals, COREtec® STONE CERATOUCH, Authentics by COREtec® met als kers op de taart in avant-première natuurlijk de nieuwe COREtec® XL End lange planken.”

Cnudde vervolgt: “Wat voegt deze XL-END-collectie nog toe? De planken zijn maar liefst 2,1 meter lang. Dat is echt wel uitzonderlijk. Ze zijn ook 1,5 cm dik. De extra dikke kern geeft premium-ondersteuning aan de  lange planken. Ook bovenop krijg je luxe-bescherming: de slijtlaag van 0,8 mm is nog 60% dikker dan bij de andere CORtec®-collecties. Dat zet jouw vloer in de champions league van duurzaamheid.”

“Luxe, dat is óók tijd en gemoedsrust”, zegt Thibault Lanchon, Quality Manager bij COREtec® Floors. “Tijd om te genieten in plaats van slaaf te zijn van je vloer. En gemoedsrust omdat je vloer tegen een stootje kan. Een sterke vloer mét de warme look van hout, zonder de nadelen ervan? Dat is exact de combi waarom klanten kiezen voor COREtec® Floors.”