Op 31 mei en 1 juni organiseert Dersimo open dagen. Het merk COREtec maakt onderdeel uit van het assortiment van de groothandel uit Maassluis. Mariska Boogaard, Sales Manager Dersimo : “Onze COREtec reis begon 3 jaar geleden. COREtec werd aan ons assortiment toegevoegd.”

“Het verkoop team werd getraind en ondergedompeld in de wereld van meerlaagse vloeren en met veel passie is COREtec omarmd bij Dersimo en bij onze klanten. Iets waar wij erg trots op zijn en deze reis is nog lang niet geëindigd. Iedere keer worden wij weer verrast door de nieuwste innovaties. Vorig jaar hebben wij de CERAstone gelanceerd, vanwege corona hebben wij dit op een originele wijze gelanceerd, namelijk met een Roadshow. Vol enthousiasme gingen onze vertegenwoordigers en de Brandmanagers  van COREtec met een Roadshow bus door het hele land heen om deze nieuwste collectie te introduceren en met groot succes!”

Mariska gaat verder :  “Deze periode is het tijd voor de vernieuwing in de Essentials collectie. Wij zijn wederom verrast door deze vernieuwde collectie! Deze collectie heeft weer heel wat aantrekkelijke designs met natuurlijk texturen. Een geweldige visgraat met een afmeting van 91,2 x 22,8 in natuurlijke tinten. Daarnaast is er een multiplank in 3 kleuren aan het assortiment toegevoegd, een geweldige uitstraling, deze zou u moeten zien en dit kan bij Dersimo in Maassluis. Wij zijn de eerste groothandel welke een echte COREtec Studio hebben gebouwd in onze showroom.  In deze studio kunt u alle COREtec producten terugvinden en op de vloer ligt de geweldige multiplank!”

“U bent van harte welkom tijdens de klantendagen op 31 mei en 1 juni a.s. (vooraf even aanmelden bij mariska.boogaard@dersimo.nl) en mocht u een andere keer onze Studio willen bezoeken kan dit natuurlijk ook!”

“Voordat de Studio werd gebouwd hadden wij in onze showroom de Shop in Shop met een prachtige COREtec showvloer. Deze showvloer hebben wij niet weggegooid, maar deze vloer heeft een 2nd life gekregen, namelijk in het kantoor van onze General Manager Marc Dubbeldam en zijn collega Sales Manager Mariska Boogaard. Het uit elkaar halen en opnieuw stofferen van deze vloer verliep uitstekend! Binnenkort komt er een platvorm waar de ‘nearly new COREtec’ vloeren worden aangeboden. De oude vloer krijgt een echte tweede kans en daardoor werken wij allemaal mee aan een meer duurzame wereld.” Op de foto hieronder Manager Marc Dubbeldam van Dersimo. Op de foto rechts daarvan ziet u rechts van hem Mariska Boogaard.