Het Belgisch-Amerikaanse bedrijf USFloors is met COREtec al een paar jaar actief, wordt in ons land verdeeld via Headlam en Bosgoed en zet nu in haar promotie in op de Hollandse huiskamer. Uit het persbericht: “Uw woonkamer is meestal de woonruimte waar u met het gezin, de vrienden of vriendinnen en de kennissen een aangename middag, namiddag of avond doorbrengt. Of u kunt er in uw eentje of met uw partner genieten van een rustig moment tijdens het weekend of ’s avonds na een lange dagtaak.  Met één van de nieuwe COREtec vloeren zit u bovendien voor jaren goed !” Sfeervol geschetst.

“Het nieuwe eigentijdse decor Timber met V – groef bijvoorbeeld uit de COREtec Naturals collectie is er één om meteen verliefd op te worden.” Mmmm…ik kan een mooie vloer zeker waarderen, maar verliefd?

“De eigenschappen van de vloer zijn echt niet min : duurzaam, onderhoudsvriendelijk, snelle plaatsing, kan in alle ruimtes geïnstalleerd worden, ook vochtige ruimtes zoals keuken, badkamer en toilet. Klassiek of modern, landelijk of hedendaags, het maakt in feite allemaal weinig uit. Dat de COREtec vloeren in de smaak vallen, is niet zo vreemd. Weinig andere vloeren zijn zo innovatief, overal te installeren en betaalbaar als COREtec.” Waarvan akte. Op de foto staat de Timber.