Cotap gaat een ‘unieke samenwerking’ aan met woonwinkel Eijerkamp. Cotap: ”Samen met de vtwonen stylisten hebben we in het najaar van 2020 een prachtige natuurgetrouwe PVC collectie in de markt gezet. De collectie is volledig afgestemd op de laatste woontrends en bestaat uit een extra brede en lange plank, 2 tegeldecoren en diverse patroonvloeren waaronder een Hongaarse punt en visgraatmotief.”

”En om deze prachtige collectie live door de consument te laten ervaren zijn we een unieke samenwerking aangegaan met woonwinkel Eijerkamp.” Eijerkamp presenteert de nieuwste trends en 150 merken op het gebied van wonen, slapen, design, verlichting, raam- en vloerdecoratie onder één dak. Binnenkort zijn onze vtwonen by floorlife PVC vloeren te bewonderen in 8 nieuwe vtwonen Stijl Studio’s, exclusief bij Eijerkamp in Zutphen en Veenendaal, en dat is geen onbekend terrein. De 8 vtwonen Stijl Studio’s vormen namelijk een inspirerend woondecor in het woonprogramma ‘vtwonen Weer verliefd op je huis’.

”Inmiddels zijn we van start met het plaatsen van de vloeren. De komende tijd zorgen we er samen met Eijerkamp voor dat alle vtwonen Stijl Studio’s worden voorzien van vtwonen by floorlife PVC vloeren. Zodra de winkels weer open zijn kunnen consumenten hier de vloeren op een groot oppervlakte bekijken en zelfs meteen bestellen. In de winkel in Veenendaal kunnen consumenten voor bestellingen terecht bij de vtwonen by floorlife dealer ‘Excellent vloeren by Bouman’, in Zutphen bij Xylo vloeren. Kijk voor meer informatie over de vtwonen by Floorlife PVC collectie op de website van Floorlife.”

Nu al benieuwd naar de vloeren? Vanaf aankomend weekend zijn de vtwonen by Floorlife PVC vloeren te zien in de vtwonen Stijl Studio’s bij Eijerkamp in een gloednieuw TV seizoen ‘vtwonen weer verliefd op je huis’.