Met trots kondigt mFLOR International aan dat het bedrijf in 2024 weer gaat deelnemen aan de Domotex in Hannover 11 tot en met 14 januari).

De afgelopen jaren heeft mFLOR een eigen presentatie gehad in een hotel vlakbij de beurs, maar nu is er gekozen om weer een stand op de beurs zelf te nemen. Het feit dat de Domotex beurs een biënnale is geworden én er tijdens deze editie een breed aanbod aan vloeren zal zijn ligt ten grondslag aan deze keuze.

Op een extra grote stand zullen de noviteiten gepresenteerd worden, waaronder een geheel nieuwe Authentics Collectie. Deze heeft een unieke natuurlijke uitstraling en uiteraard Register Embossing. “En dat is niet het enige nieuws, maar de rest bewaren we tot de Domotex.”

Op de stand zullen weer vele producten worden getoond, inclusief  extra inspiratie voor de bezoekers. “Tevens zal er aandacht zijn voor onze 3 merken mFLOR, Solcora by mFLOR en het nieuwe duurzame merk Extensu. De basis voor de standuitstraling is gelijk aan de stand op de Interieurcollectiedagen (zie foto), alleen de beschikbare ruimte is een stuk groter.”

Tijdens de beurs zal het mFLOR team aanwezig zijn om alle bezoekers te ontvangen. “Voor de Duitse klanten hebben wij sinds enige tijd een eigen team aan accountmanagers en ook de groeiende aandacht voor onze producten in de diverse exportlanden wordt ondersteund door de eigen exportafdeling.”

“Iedereen is welkom op onze stand ! Wij zijn te vinden in hal B20, standnummer 072. Domotex wordt georganiseerd door de Deutsche Messe in Hannover van 11 t/m 14 januari 2024.”