Graag ontvang ik voorbeelden van recent gerealiseerde projecten. Deze komt uit Mayrhofen in het Zillertal in Oostenrijk. Het aloude familiehotel Neue Post ontvangt al twee generaties lang (Hollandse) skigasten. HARO heeft de nieuwe vloeren voor de heringedeelde kamers geleverd.

Met 670 kilometer aan pistes en 1.400 kilometer aan wandelpaden is het dal het hele jaar door in trek. Hotel Neue Post bestaat in de huidige vorm sinds 1961, maar was daarvoor al een herberg vanaf de 19e eeuw. De beroemde schilder Gustav Klimt verbleef er ooit, vandaar dat de bar Klimtstube heet.

Genoeg toeristisch geleuter: HARO leverde de DISANO designvloeren voor 447 vierkante meter aan kamers en andere vertrekken in het decor Mountain Oak. DISANO is volgens de Duitse fabrikant PVC-vrij, voelt warm aan en bevat ook geen plasticiden. Vandaar ook het certificaat Blaue Engel dat HARO voor deze collectie heeft ontvangen. Eenvoudig te onderhouden gaan deze vloeren lang mee, net als de gastvrijheid van…nee, dat is te voorspelbaar.