Op dinsdag 2 oktober opent Uipkes Houten Vloeren de deuren van de nieuwe showroom in Het Arsenaal te Naarden-Vesting. Dit is derde showroom van Uipkes, naast vestigingen in Alphen aan den Rijn en Amsterdam.

Sinds 1996 is Uipkes een houten vloeren specialist die maatwerkoplossingen biedt voor zowel particulieren als bedrijven. In de showroom in Naarden kunnen bezoekers voorbeelden bekijken van handgemaakte houten vloeren in diverse plankbreedtes, kleuren en bijzondere legpatronen, zoals visgraat vloeren en Hongaarse punt vloeren. Ook kunnen ze in de showroom terecht voor vragen en advies, bijvoorbeeld over het toepassen van een houten vloer op vloerverwarming. Op deze manier krijgen bezoekers een goede indruk van de mogelijkheden om hun woning of kantoor in te richten.

Rijksmonument Het Arsenaal is een historisch pand uit 1688 en is tot 1987 in gebruik geweest als militair onderkomen en opslag van munitie. Vijfentwintig geleden nam Jan des Bouvrie het pand onder zijn hoede als woonwinkel en showroom voor zijn ontwerpen. In de afgelopen vestigden zich meerdere toonaangevende interieurwinkels in Het Arsenaal, waaronder nu ook Uipkes. In Het Arsenaal worden totaalconcepten op het gebied van woninginrichting bedacht en uitgevoerd door uiteenlopende interior design specialisten.

“Het is een prachtig pand met woonwinkels en design labs die goed aansluiten bij de werkwijze en visie van Uipkes Houten Vloeren”, aldus eigenaar Martin Uipkes.”We zien goede mogelijkheden tot samenwerking met andere interieur en lifestyle specialisten in Het Arsenaal tijdens projecten voor de volledige inrichting van woon- en werkruimtes. Wij denken graag mee met opdrachtgevers en architecten om tot het beste resultaat te komen. Het vakmanschap van onze medewerkers en onze ervaring op het gebied van projectmanagement komen hierbij goed van pas.”

Naast moderne interieurwinkels en topontwerpers, vind je in Het Arsenaal ook kunstwerken, design concepten, lifestyle en beauty winkels en een mooie tuin op de binnenplaats waar je kunt lunchen of een drankje te nuttigen. Het is dan ook een inspirerende omgeving om een middag door te brengen. “Bezoekers van Het Arsenaal komen uit alle hoeken van het land om hier de laatste trends op het gebied van design en woninginrichting te bekijken en te ervaren. Zij verwachten deskundig advies, duurzame producten en een uitstekende service.”, zo legt Martin uit.

Afgelopen weken is er hard gewerkt om de mooie en overzichtelijke showroom te creëren. Bezoekers kunnen terecht in de nieuwe Uipkes showroom in Naarden-Vesting vanaf 2 oktober 2018. Het adres van de showroom, de openingstijden en informatie over de diensten staan op de website van Uipkes Houten Vloeren.