De Spaanse fabrikant Faus heeft een succesvolle editie van Domotex Asia/ China Floor in Shanghai achter de rug. Bezoekers uit meer dan 110 landen hebben op 20, 21 en 22 maart de nieuwe laminaatvloeren met voegen rondom de vloerdelen en ultramatte uitstraling van het bedrijf uit Valencia kunnen bekijken.

Ook Faus doet aan patroonvloeren, zij het in tegels: visgraat, Versailles en zelfs een Normandisch patroon zijn nieuw, net als Concrete tegels van 120×60 cm. De fabrikant laat zich er op voorstaan dat ale vloeren geschikt zijn voor badkamers en keukens dankzij de Xtreme technology tussenlaag en de slipvastheid van het oppervlak dat aan de AC6 norm voldoet. De vloeren zijn, volgens Faus, bestand tegen indrukken en krassen, antistatisch, anti-allergeen en antibacterieel. Ook zijn ze vlekbestendig.

Het bedrijf kijkt tevreden terug op de drie dagen in Shanghai: veel aandacht, veel nieuwe business mogelijkheden en de bevestiging dat de Chinese markt openstaat voor de tegels en laminaatvloeren van Faus.