Op 12 en 19 maart vonden op het hoofdkantoor van PPC in Wijk bij Duurstede de Douwes Dekker dealeravonden plaats. In totaal 165 dealers genoten van het interessante en inspirerende programma, aldus de groothandel.

In een korte presentatie werd het doel van de avond uitgelegd, waaronder het bepalen van de nieuwe Douwes Dekker PVC-collectie. Ook werd een aantal nieuwe items uitgelicht waaronder een incentive , een spaarprogramma waarbij dealers zogeheten rustpunten kunnen sparen voor unieke cadeaus, met als hoofdbeloning een all-in Douwes Dekker ski-trip met PPC. Ook werd de nieuwe Douwes Dekker laminaatbrochure gepresenteerd, voor dealers verkrijgbaar via de webshop van PPC.

Na de presentatie konden de dealers kennismaken met de onlangs geïntroduceerde collectie Galant visgraatlaminaat. Bij de leg demonstratie werden met veel enthousiasme ervaringen en legtips uitgewisseld. Vervolgens was er een uitleg over nieuwe mogelijkheden voor Douwes Dekker PVC-vloeren. Na de uitleg werd iedereen gevraagd door verschillende PVC-straten te lopen en op een formulier zijn of haar voorkeuren aan te geven. Deze informatie wordt binnenkort meegenomen bij de bepaling van de nieuwe Douwes Dekker PVC-collectie die later dit jaar op de planning staat.