Floer breidt uit, wat betekent: 2000 m2 meer Floer oppervlakte! In het begin van 2021 is de Groningse vloerengroothandel verhuisd naar haar nieuwe adres, Protonstraat 18, omdat het oude pand te klein werd. Het jonge bedrijf groeit zo snel dat er na anderhalf jaar al meer magazijnruimte nodig is. Dus zijn ze aan de slag gegaan!

Sinds mid oktober 2022 is de grond achter het huidige magazijn flink en letterlijk op de schop gegaan. Waar eerst een oude helling stond en alles betegeld was met klinkers, is er momenteel alleen een zandvlakte over. Nadat de zandvlakte volledig was aangetrild is het heien van de palen begonnen. Deze palen zullen het geraamte van het nieuwe magazijn vormen. Een beetje lawaai voor de Floer collega’s, maar wat moet dat moet!

Er komt extra magazijnruimte inclusief een gloednieuw loadingdock! De huidige magazijnruimte zal worden verdubbeld met 2000 m2 extra opslag, genoeg ruimte om alle vloeren collecties op te slaan. Hoe het was en hoe het momenteel is? Bekijk de onderstaande foto’s om een impressie te krijgen van deze grote Floer Ferbouwing!

Volgens de huidige planning zal de nieuwe magazijnruimte met extra loadingdock rond medio februari begin maart klaar zijn.