Het nieuwe, vierde THOMSIT- renovatiesysteem is gericht op het renoveren van vloeren die permanent worden gebruikt, en waarbij de installatie dus onder grote tijdsdruk moet plaatsvinden. Hiertoe biedt het THOMSIT-renovatiesysteem de vakman het beslissende concurrentievoordeel: korte droog- en uitdamptijden en een zeer snelle belegbaarheid. Bovendien zijn de producten van het systeem uiterst emissie-arm en bijzonder milieu- en gezondheidsvriendelijk.

Doel van de begin 2022 gestarte jaarcampagne THOMSIT-renovatiesystemen is om de vakman het werk op de bouwplaats zo eenvoudig mogelijk te maken. Met de verschillende renovatiesystemen en telkens exact op elkaar afgestemde, alsmede snel en eenvoudig te verwerken producten hoeven ook uitdagende renovatiegevallen geen probleem te zijn.

Het nieuwe, vierde renovatiesysteem is gericht op de renovatie van vloerbedekkingen in ruimten die permanent en continu worden gebruikt, en waarbij daarom bijzonder snel te werk moet worden gegaan. Dit kan bijvoorbeeld de vloer zijn in winkelruimten zonder de lopende werkzaamheden te verstoren, op beursstands of bij dienstverleners zoals tandartsen of kappers, die zich geen grote tijdsonderbreking kunnen veroorloven.

Alle drie de producten van het nieuwe THOMSIT-renovatiesysteem voor de snelle renovatie van oppervlakken met permanent gebruik dragen bij aan een snellere bouwvoortgang:

  • THOMSIT R 766: Multi-primer voor absorberende en dichte ondergronden als hechtbrug voor THOMSIT-egaliseermiddelen, kan direct zonder lange droogtijd op worden geeëgaliseerd
  • THOMSIT XXL XPRESS: Snel egaliseermiddel voor het egaliseren tot 20 mm in één bewerking, zeer snel belegbaar (binnen 90 minuten)
  • THOMSIT K 190 F: vezelversterkte PVC- en rubberlijm, bijzonder geschikt voor LVT, uitdamptijd van slechts ca. 5 tot 10 minuten

Indien bij de voorbereiding van de ondergrond extra hoogteverschillen, oneffenheden of grote beschadigingen moeten worden geëgaliseerd, adviseren wij THOMSIT RS 100 renovatie-egaliseermiddel te gebruiken.

De gebruikte producten zijn uiterst emissie-arm (EC 1 Plus), en voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van arbeidsveiligheid, luchtkwaliteit in gesloten ruimten en milieu.

”Bij veel renovatieprojecten zijn eindklanten afhankelijk van een zo snel mogelijke hervatting van hun gebruikelijke activiteiten. Dit verhoogt de toch al gebruikelijke tijdsdruk op de vaklieden. De mogelijkheid om vloeren vrijwel van de ene dag op de andere te moderniseren is daarom een doorslaggevend concurrentievoordeel voor applicateurs. Zij profiteren van de optimaal op elkaar afgestemde producten van het nieuwe THOMSIT-renovatiesysteem, die in combinatie het maximum aan tijdsbesparing opleveren”, aldus Stephan Tschernek, hoofd Marketing van de PCI-Groep.

Meer over de THOMSIT-renovatiesystemen vindt u op: https://www.thomsit.nl/toepassingen/renovatiesystemen/