Veel ondernemingen kampen met een personeelstekort, goede arbeidskrachten zijn schaars. Estillon zegt: “Toch wil je graag vakmanschap en kwaliteit leveren die je gewend bent. Wij begrijpen deze uitdagingen en denken graag mee in oplossingen.” Daarom stelt het bedrijf de ondervloer Floorfixx optimim voor.

Floorfixx optimum is een systeem ondervloer met unieke zelfklevende bovenlaag. Hierdoor is traditionele lijm niet meer nodig. De handige lip-las verbinding zorgt voor een snelle en efficiënte installatie. De vloer is direct belastbaar, er hoeft dus geen rekening gehouden te worden met wacht- en droogtijden.

“Met deze unieke ondervloer bespaar je dus veel tijd. Efficiënt omgaan met je tijd en toch de kwaliteit leveren die je gewend bent”, aldus Estillon. Floorfixx optimum is, door TUV Rheinland, gecertificeerd met het 10dB label voor geluiddempende ondervloeren. Het 10dB-keurmerk is een certificering van ondervloeren die consumenten helpt de beste geluidsreducerende ondervloeren te kiezen op de markt.

De installatie van Floorfixx optimum systeemvloeren gaat anders dan dat je gewend bent. Bekijk dus met aandacht de installatie video .