Klik de spuitbus eenvoudig op het spuitpistool en start…Het werken met contactlijmen wordt nu wel heel eenvoudig, zo stelt lijmfabrikant Frencken bij het introduceren van contactlijm dat aangebracht wordt met een nieuw spuitsysteem.

Het systeem is geschikt voor toepassingen in de interieurbouw, bouw en woninginrichting: Opbouwen en afwerken van plaatmateriaal zoals HPL, fineer, kantenband, gebogen werk en meer. Maar ook stoffering (zoals het bekleden van trappen) of het verlijmen van lichte bouwmaterialen zoals folie en isolatiemateriaal.

De lijm is verkrijgbaar in 4 varianten: Classic spray, Classic spray Fast, High Tack spray en Spray&GO in een handige Click&Fix box met 2 spuitbussen contactlijm, 1 cleaner spuitbus, een pistool, borstel en sleutel. Het gepatenteerde CLICK&FIX systeem zorgt volgens de fabrikant voor grote mobiliteit (werkt snel, efficiënt en flexibel), je koopt en verbruikt exact wat je nodig hebt, het staat ook voor ergonomisch werken door een uitgebalanceerd spuitpistool met een eenvoudig instelbaar spuitbeeld en de spuitbus geeft in alle posities een 100% spuitbeeld. Het pistool is zeer eenvoudig te reinigen met de CLICK&FIX Cleaner.

https://www.frencken1901.nl/contactlijmen/spuitlijmen-aerosol-clickfix/