Ook HARO ziet de markt voor traprenovatie flink groeien en de Duitse vloerenfabrikant komt nu ook met een eigen oplossing voor trappen.

HARO Stairs is de naam voor de treden en trapwangen gemaakt van HARO parket. Zo passen vloer en trap perfect bij elkaar. En de verkopers van HARO parket, voor zover deze nog in ons land te vinden zijn, hebben er weer een mooi product bij voor de verkoop. Treden zijn er in rechte en gedraaide uitvoeringen en dit geldt ook voor de trapwangen. Deze zijn verkrijgbaar met een klassieke randafwerking of helemaal vlak en modern.

Er zijn diverse trapneuzen verkrijgbaar, zowel strak aansluitend als om de trede gevouwen, en zowel aansluitend op de parket collectie van de fabrikant als op de laminaatkwaliteiten en de designvloeren. Aluminium trapneuzen behoren ook tot de mogelijkheden. Deze sluiten aan op alle modellen treden. Ook voor betonnen trappen biedt HARO een oplossing waarmee de trede alsnog aansluit op de gelegde vloeren.

HARO Stairs treden bestaan uit een multiplex drager met een toplaag en onderzijde uit echt hout, gelijk aan het parket. Ze zijn verkrijgbaar voor alle modellen uit de HARO Parquet Plank 1-Strip en Longstrip collecties en ook voor de vloeren van het meer exclusieve merk Parkettmanufaktur. De trapwangen zijn dus ook van echt parket en zijn eenvoudig te monteren aldus de fabrikant. Ze kunnen worden gecombineerd met profielen van echt parket of MDF. HARO bemiddelt bij het opmeten van de trap door een externe partij, de legger hoeft alleen maar de op maat gemaakte delen te monteren.