Natural Life is het nieuwe merk vloeren van Headlam en Dersimo: “Met als slogan ‘The Summit in Floors’ lanceren wij met dit merk een collectie next level PVC click vloeren. Een collectie waarbij gestreefd is naar het hoogst haalbare, niet alleen in kwaliteit maar ook in uitstraling.”

“De collectie Natural Life PVC vloeren onderscheid zich door vele punten waaronder; ftalaat vrij, ultra sterk, geproduceerd in Europa, geschikt voor vloerverwarming + vloerkoeling, waterbestendig en voorzien van een HDF laag en een kurken onderlaag, dus ook over een bestaande vloer heen te leggen. Daarnaast heeft deze vloer een ultra matte uitstraling en daarmee een natuurlijke look die niet van echt hout en natuursteen is te onderscheiden. Dat is toch wat iedereen wil!”

“De vraag naar PVC vloeren blijft groeien, wij verwachten dan ook dat deze groei zich zal doorzetten en dat de top hierin nog lang niet is bereikt. Het aanbod in PVC vloeren in de huidige markt is breed, wat maakt Natural Life hierin onderscheidend? Met name door de combinatie van USP’s als; waterbestendig, Europees geproduceerd en de kurken onderlaag zijn wij er van overtuigd dat deze Natural Life PVC collectie een ware toevoeging voor de markt is. Met daarbij het gevarieerde aanbod in plankmaten en de overzichtelijke selectie in top kleuren, geloven wij dat wij niet alleen op technisch vlak maar ook qua look van de vloer een onderscheidende collectie hebben neergezet. De start van het merk Natural Life is hiermee gemaakt!”

“Bij de ontwikkeling van de Natural Life display vonden wij het belangrijk dat de natuurlijke basis en de herkomst van de producten in sfeer herkenbaar zouden zijn. Daarnaast stond het prettig kunnen werken met deze collectie bovenaan. De presentatieborden hebben daarom een hanteerbare formaat en geven een goed beeld van het dessin. De opbouw van de plank is duidelijk toe te lichten door middel van het losse sample. In de bijgeleverde brochures staat de gehele collectie overzichtelijk afgebeeld met uitleg van de diverse maten plus de technische specificaties. In de maanden januari, februari en maart rijdt onze Natural Life bus door heel Nederland. Op verzoek bezoeken wij onze klanten met onze Roadshow, zodat iedereen de display ‘live’ kan bekijken.”

“De collectie zelf is opgebouwd uit 16 verschillende hout- en natuursteen dessins, waarbij een viertal dessins in zowel plank, als visgraat te verkrijgen zijn en 8 dessins in de extra lange plankmaat van 181,5cm. De 4 natuursteen dessins maken deze collectie compleet. Door het gepatenteerde kliksysteem is een vloer eenvoudig en snel te leggen. De veerkrachtige kurken onderlaag zorgt voor een vermindering van contactgeluid tot 16dB en tevens zorgt de opbouw van de plank er voor dat het maatvast is in lengte en breedte en niet beïnvloedbaar door warmte van zonlicht.”

 

“Naast alle pluspunten op technisch vlak en uitstraling heeft Natural Life ook een ecologisch pluspunt. De basis van de PVC vloeren van Natural Life ligt in Zwitserland waar het hele product wordt geproduceerd door uitsluitend op zonenergie aangedreven machines. Het volledige pand is voorzien van zonnepanelen, de overproductie aan stroom wordt afgedragen aan de inwoners van het nabijgelegen dorp. De herkomst van de producten van onze Natural Life collectie ligt in Europa, voor ons was dat een bewuste keuze. Wij willen met het goederenvervoer van onze Natural Life producten de milieu-impact reduceren tot een minimum.”

“Met de lancering van deze PVC lijn van Natural Life is de start gemaakt voor een nieuw vloeren merk waarmee wij in de breedste zin van het woord streven naar het hoogst haalbare en dan ook nog met een gunstig prijskaartje! De basis is gelegd met deze lijn die nu bestaat uit een selectie in top kleuren en uiteraard ook het visgraatdessin. Om het hoogst haalbare na te blijven streven zal er zeker een uitbreiding volgen, dat is een feit! Natural Life, The Summit in Floors!”

Kijk voor meer informatie ook op:
www.Headlam.nl

www.dersimo.nl